ТРГОВИНА ЉУДИМА: Подводила девојчицу познанику

Ј. Ћ.

18. 10. 2018. у 12:24

ТРГОВИНА ЉУДИМА: Подводила девојчицу познанику

Фото: И. Маринковић

Πолиција ухапсила Кристину М. (33) из Прокупља због сумње да је трговала људима

НИШКА полиција ухапсила је Кристину М. (33) из Прокупља због сумње да је почетком септембра четрнаестогодишњу девојчицу, у договору са једним мушкарцем, довела у околину Ражња где ју је он сексуално искористио.

Прочитајте још: ПОДВОДИО ЋЕРКУ ОМЕТЕНУ У РАЗВОЈУ, МАЈКА ТВРДИ: Мирјану нико није присиљавао!

Њој се на терет ставља кривично дело трговина људима, а на предлог Вишег јавног тужилаштва, Виши суд у Нишу одредио јој је притвор у трајању до 30 дана.

- Она је саслушана и уз наредбу о спровођењу истраге за учињено дело, упућен је предлог за притвор према Вишем суду, који је њој и одредио задржавање у трајању од 30 дана због опасности да ће утицати на сведоке - кажу у Вишем јавном тужилаштву у Нишу.

У нишком Вишем јавном тужилаштву саслушан је и мушкарац који је обљубио дете, али њему засада није одређен притвор, јер се у овом тренутку не зна каква је била његова улога у свему овоме. Он ће, како сазнајемо, поново бити саслушан.

Како сазнајемо, девојчица није киднапована, већ је Кристина М. једноставно договорила време и место у једном селу код Ражња, “где ће доћи са дететом да би је мушкарац сексуално искористио”.

- Нестанак девојчице није пријављен, а није била ни заточена. Кристина М. је једноставно дошла по девојчицу тог дана и одвела је у то село знајући шта ће да јој се догоди - рекли су извори из истраге.

Засад је непознато да ли су родитељи знали да ће Кристина М. одвести њихово дете у околину Ражња или не.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Деки

18.10.2018. 12:56

О чему ми дискутујемо овде? Обоје по хитном поступку, као они "дивљаци" у Пакистану, за месец дана пресуда, за пола године вешала, ћао. Ово више није ни вест, колико се раширила болештина по Србији.