УЖАС У ВИЋЕНЦИ: Убио жену, па себи пуцао у уста (ФОТО)

Е. Х.

петак, 07. 09. 2018. у 12:44

УЖАС У ВИЋЕНЦИ: Убио жену, па себи пуцао у уста (ФОТО)

Полиција обавља увиђај код кола у којима је убијена Тања

Србин Зоран Лукијановић (40), у италијанском граду Вићенци, хицем из пиштоља усмртио Тању Дугалић (32). Осумњичени у тешком стању. већ био пријављиван за насиље, због чега је имао забрану приласка

У ПРЕДГРАЂУ Лонига, италијанског града у округу Вићенца, у петак јутру догодио се стравични злочин када је Зоран Лукијановић (40) убио своју жену Тању Дугалић (33), према којој је већ био насилан. Он је потом побегао са места злочина, а италијанска полиција је започела интензивну потеру.

Неколико сати касније, на ауто-путу, у смеру ка Венецији, саобраћајци су уочили осумњиченог. На њихово изненађење, како преносе тамошњи медији, он је извукао пиштољ и пуцао себи у уста. Према писању италијанских портала, брачни пар је пореклом из Србије.


Лукијановић је већ познат полицији због серије напада на супругу, а због тога му је, између осталог, било забрањено да јој прилази. Он је морао да се исели из породичне куће, најмање десет километара далеко од дома у коме је Тања остала да живи. Ипак, Лукијановић није поштовао забрану, ни кобног јутра, ни месецима уназад, пишу италијанске новине.

- Убиство се догодило на путу ка Тањином послу око осам сати ујутру. Наводно су се посвађали, мушкарац је пришао жени и два пута јој је пуцао у груди, једном у главу. Потом је пешке побегао са лица места. Према једној верзији догађаја, њих двоје су били заједно у возилу, а он је у једном тренутку изашао. Пришао је Тањи и пуцао у њу. Према другој верзији, срели су се на улици, а он ју је убио док је покушавала да побегне од њега и уђе у кола - преносе тамошњи портали.


Полицију су позвали пролазници, који су алармирали и Хитну помоћ. Тањи, ипак, није било спаса, иако су лекари покушавали реанимацију. У међувремену, карабињери су започели потрагу за Лукијановићем. Уочили су га у његовом сивом "пасату" после неколико сати. Након што су га пресрели, у ваздух су испаљена два хица.

- Патрола саобраћајне полиције је тражила појачање, пажљиво прилазећи осумњиченом - спекулишу италијански медији. - Међутим, он је, извадио полуаутоматски пиштољ, калибра 7,65 мм, којим је претходно пуцао у супругу, и ставио га је себи у уста. На изненађење полицајаца, повукао је ороз, након што је осетио да је у клопци-спекулишу италијански медији.

Лукијановић је потом пребачен хеликоптером у најближу болницу и у тешком стању је смештен на одељење интензивне неге. Према последњим информацијама, коју је објавио rainews.it, њему је проглашена мождана смрт.

Иначе, према наводима италијанских новина, постоји двоје очевидаца убиства. Један је побегао и сакрио се од хитаца, а друга особа је била у шоку након пуцњаве. Полицију је позвала трећа особа, запослени у оближњој фабрици који је приметио крваво тело на земљи.

ТРАГЕДИЈА У БЛИЗИНИ

ИТАЛИЈАНСКИ округ Вићенцу потресла је још једна породична трагедија. Наиме, у насељу Маростика у четвртак увече пронађена су тела старијег брачног пара. Њихов нећак (31) затекао их је обешене у остави за алат поред куће, а истрага ће показати да ли је реч о двоструком самоубиству или о убиству и самоубиству. Наводно, међу њиховим стварима није пронађено опроштајно писмо, а пар је последњих месеци пролазио кроз тежак финансијски период.
Коментари (6)

DragaN

08.09.2018. 15:33

@Petar M - petre, pa citas li komentare od ljude koji ga poznaju. znaci htela sve, odmah. zato i poginu brzo.

abc

08.09.2018. 01:02

Zoran potice iz postene familije,bio je miran i niko ne bi pomislio da je u stanju to da uradi.Nazalost,prekipelo mu je.Znam da bi se sad kajao,ali sad je kasno.Morao je da izadje sa majkom iz stana a zeni da daje celu platu.Nije trebao da to uradi,bolje da se vratio u Srbiji.

Ti mirni

08.09.2018. 07:35

@abc - su najopasniji... bolje da je bio galamdžija. Pas koji laje ne ujeda.

Stop nasilju nad Muskarcima

08.09.2018. 08:34

Ona je njega sudskim putem zlostavljala,doveo je u Italiju,sve joj omogucio i na kraju morao sa majkom da izadje iz stana a ona dovela svoju familiju i orotili se protiv njega.Sud mu je dodelio zabranu za Eu a radio je iskljucivo u Eu,plata mu se drasticno smnajila,a morao je njoj skoro sve da da,uz to imao je zabranu prilaza.Svako od nas bi poludeo u toj sitoacijii.Tragicno je sve to,ipak nije trebao to uradi,uvek se ima izlaz iz svake sitoacije,osim Smrti.