ИНТЕРВЕНИСАЛА И ХИТНА ПОМОЋ: Душица Јаковљевић након експлозије џипа уплакана и видно узнемирена: И раније су ми претили (ФОТО)

Novosti online

01. 09. 2018. у 15:30

ИНТЕРВЕНИСАЛА И ХИТНА ПОМОЋ: Душица Јаковљевић након експлозије џипа уплакана и видно узнемирена: И раније су ми претили (ФОТО)

Фото: Пинк.рс

Утврђује се мотив овог случаја, као и ко је био мета нападача. Подсетимо, водитељка Душица Јаковљевић у протеклом периоду добијала је претње.
У Београду на Аутокоманди јутрос око 8:30 часова на паркингу испред зграде у улици Љутице Богдана експлодирао је аутомобил који је возила водитељка Душица Јаковљевић. Од јачине удара попуцали су прозори и на околним зградама, а џип је потпуно уништен.

На сву срећу повређених нема, а екипа хитне помоћи превезла је водитељку Душицу Јаковљевић до болнице "Драгиша Мишовић" на Дедињу. Водитељка је била видно потресена и у сузама, али је брзо напустила ову здравствену установу.


Први резултати показују да је активирана ексползија разорне моћи, а полиција је са псима претражила локацију и утврдила да у близини не постоје друге експлозивне направе. Такође, форензичари су обавили увиђај како би пронашли одређене трагове на основу којих би се идентификовале особе које су поставиле бомбу испод аутомобила.Утврђује се мотив овог случаја, као и ко је био мета нападача. Подсетимо, водитељка Душица Јаковљевић у протеклом периоду добијала је претње.

(Пинк.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Pitanje

01.09.2018. 16:00

Hoce li i ovo biti kvalifikovano kao napad na novinara, poput one sto na divlje zida po Dorcolu pa je popila sljagu od komsinice?

floki

01.09.2018. 17:57

čuj koje bio utvrđuje se ko je bio meta pa naravno njen dečko a naručeno je iz nemačke.jedan narko bos koji je bio u vezi sa jednom pevčicom!

Djoni

08.09.2018. 12:17

@floki - Da su hteli da ga ubiju ,ubili bi ga ,ovo je ocito upozorenje.Tako i ubistvo Jelene Marjanovic ,ta sund estrada je prepuna svega i svacega ,politika ....

Bata Mika

01.09.2018. 18:53

Ispada da narod više zna o kriminalnim krugovima od policije. Toliko o radu policije. Ako ni ovo ne reše bruka jedna