САМОУБИСТВО ТРУДНИЦЕ: Бојана однела тајну у гроб

С. КОСТИЋ - А. ДЕЛИЋ

среда, 25. 04. 2018. у 12:49

САМОУБИСТВО ТРУДНИЦЕ: Бојана однела тајну у гроб

Кућа породице Маринковић где се убила Бојана

У Сремској Митровици шок после смрти младе труднице која је из пушке пуцала себи у главу. Обдукција потврдила да је реч о самоубиству. Још се не зна када ће бити сахрана

НЕ можемо да поверујемо да је наша Бојана себи одузела живот. Неко ко има карактерне особине супротне од суицидних особа - стварно је несхватљиво. Ово је велики шок не само за њену породицу, већ за све нас који смо је познавали...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ХАПШЕЊЕ У ЗРЕЊАНИНУ: Напали таксисту и узели му шест хиљада динара

Овако су јуче, за "Новости", говориле комшије Бојане Милановић (24), житељи Улице деспота Стефана, у Сремској Митровици, где је до пре четири месеца девојка живела са мајком Снежаном и братом Сашом. Зашто је припадница Војске Србије решила да себи одузме живот само неколико дана пред свадбу, и то у петом месецу трудноће, нико од пријатеља блиских овој породици не може ни да наслути.

За трагедију која се десила у селу Дубље код Богатића сви су чули, а тешка срца су показивали где се налази породична кућа несуђене невесте.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Трудница се убила пред венчање

- Одједном сам престао да је виђам, тек после извесног времена упитао сам жену где је Снежина ћерка. Казала ми је да се преселила код момка негде у Мачву - прича један од Бојаниних комшија. - И онда кад смо у понедељак чули за трагедију и прочитали њено име и презиме, верујте ми, још не можемо да поверујемо у то. Особа која је ведра, позитивна као што је она била, да науди себи... Има ту нелогичности.

ОТАЦ У НЕМАЧКОЈ ДА познају Бојану од малих ногу, рекли су нам у варошици Богатић јер је долазила код свог деде по мајци. Породица ове девојке није била најсрећнија, посебно јер су се родитељи развели пре пет-шест година, када је и отац Милорад отишао у Немачку.

На кући која се налази на крају улице, спуштене су ролетне, мала капија је отворена, али нико се није одазивао. Комшије су, како кажу, виделе Бојанину мајку да је негде ујутру отишла.

- Нисмо још били да изјавимо саучешће, не знамо ни када ће и где бити сахрањена - тужним гласом рекла је Вера.

Бојана је дете разведених родитеља, живела је са мајком и братом у кући, коју им је оставио Снежанин тата. Ретко су се дружили са комшијама, али су били у коректним односима са свима. За њих сви имају само речи хвале, описују их као фину, тиху и повучену породицу. Снежана је запослена у осигуравајућој кући "Ђенерали", а за млађег брата тврде да и он негде ради. О Бојани исто имају све најлепше речи...

- Пре него што се запослила у Војсци Србије, радила је око две године у једном угоститељском објекту, али је често била и у обезбеђењу, када су се одржавале неке утакмице у спортској хали. Веома радна, вредна, дисциплинована, послушна... Ваљда су је и те особине пре годину дана одвеле у војску - причају Бојанини познаници.

Обдукција тела труднице, коју је обавио тим патолога на челу са др Љубишом Божићем, потврдила је да је узрок смрти несрећне младе жене самоубиство. Она је пуцала себи у главу из ловачког карабина свог несуђеног супруга Јовише Маринковића.

Коментари (3)

Сараџогла

26.04.2018. 20:52

1. Ставила метак у цев и чачкала?2. Када је укапирала где ће да живи ...

Edib

28.04.2018. 18:53

muž je bio u kući minut pred ubistvo. ukućani su mu dali alibi, navodno su čuli pucanj minut nakon što je izašao.