ЗБОГ сумње да су услед кршења породичних обавеза одговорни за смрт њихове тромесечне бебе, књажевачка полиција је ухапсила Дарка Ђ. (33) и његову невенчану супругу Милицу Ј. (28). Њихово двоје деце, од две и три године, збринуто је на Дечијој клиници за хирургију и ортопедију у Нишу и нису животно угрожена.

Тромесечна беба је преминула услед очигледног занемаривања, а тачан узрок смрти сазнаће се након обдукције. Случај је откривен када су родитељи позвали болницу и казали им да њихова беба одбија да једе.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Син убио мајку!

- Речено им је да се одмах јаве лекару, али је све било прекасно јер је беба већ била мртва. Обавестили смо полицију, која је у њиховој кући пронашла још двоје деце која су се буквално смрзавала - кажу лекари Дома здравља који су малишане одмах упутили за Ниш.

- Деца су неухрањена, видно запуштена са промрзлинама. У лечење је укључен и дерматолог јер свуда по телу имају уједе од инсеката, највероватније бува. Наши искусни лекари били су шокирани стањем деце, али на велику срећу, сада нису животно угрожени. Остаће неколико дана на посматрању - сазнајемо у нишком клиничком центру.Малишанима је одмах додељена хранитељка, која је заједно са њима у болници.