Породица убијене Маје Николић: Марко је кукавица, хтели смо да га осуде за злочин

М. Љ. П.

03. 01. 2018. у 22:02

Породица убијене Маје Николић: Марко је кукавица, хтели смо да га осуде за злочин

ЗЛОЧИН Место где су убијени Михаило и Маја Николић

Породица убијене Маје Николић о самоубиству њеног мужа Марка Николића у затвору

ТАЈ човек је кукавица. Показао је да не може да се суочи са оним што је урадио нашем Михаилу и нашој Маји.

Овим речима је, за "Новости", Александар, зет покојне Маје Николић и теча малог Михаила, прокоментарисао самоубиство Марка Николића у ћелији Централног затвора где је чекао суђење за свирепо убиство свог четворогодишњег сина и бивше супруге испред Центра за социјални рад у Раковици.

Породицу Катанић - Мајину рођену сестру Браниславу и њеног супруга вест о томе да је убица себи одузео живот додатно је узнемирила, иако, како кажу, од јула прошле године немају мира.

- Ми смо хтели да он буде жив и да буде осуђен за злодело које је учинио свом детету и нашој Маји - рекао нам је Александар. - Желели смо да се суочи са својим злочином и да одговара за њега. Овако је правда остала незадовољена.

ПРОЧИТАЈТЕ И:IPAK NIJE IZDRŽAO: Preminuo monstrum iz Rakovice

Убица из Раковице је пре четири дана стаклом од разбијеног огледала себи пререзао гркљан. У томе су покушала да га спрече тројица затвореника, међутим Николић је избо једног од њих, а онда је повредио себе. У помоћ му је одмах притрчало особље затвора и он је возилом Хитне помоћи превезен у Ургентни центар, где је неколико сати касније и преминуо.

Стравичан злочин који је Николић починио у јулу прошле године, када је прво голим рукама задавио свог сина Михаила, а онда ножем насмрт избо бившу супругу, запрепастио је целу Србију. Николић је ухапшен недуго после монструозног злочина и од тада се налазио у Централном затвору где је чекао да му почне суђење.


ПРЕТИЛО МУ 40 ГОДИНА РОБИЈЕ

ОПТУЖНИЦУ против Марка Николића Више јавно тужилаштво подигло је крајем новембра, а он се теретио за дело тешко убиство, за које је запрећена казна до 40 година затвора. У притвору се налазио од јула, када је ухапшен испред Центра за социјални рад, непосредно после злочина. На саслушању се бранио ћутањем, а према незваничним информацијама био је у тешком психофизичком стању.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)

Alexis

03.01.2018. 23:26

Zao mi je sto se porodica Maje i njenog sina ovako osecaju, ali mislim da je ovo jedina pravda. Ne verujem da bi bio u zatvoru 40 godina i bila bi velika sansa da jednog dana izadje. Nemamo kazne dovoljno dobre za ovakve zlocine. Ni dovoljno dobre tuzioce, ni sudije. A ovakvih zlocina je sve vise.

Brale

03.01.2018. 23:37

Nikako ga ne sahranjivati ili mu drzati opelo.Zlocinca sagorieti u najobicnijoj peci za spaljivanje ljudi i uz to pozelet mu najgore muke u onome svetu pakla . Potom prah od njega rasprsiti na gradsko djubriste, da se niti jedna celija tog zlocinca ne spoji ni slucajno sa nekom "normalnom" celijom da se ne zametne seme ,seme zla.

miki

04.01.2018. 00:24

Jeste,bas je njega bilo briga za vasu maju,njemu je bilo krivo sina a maja neka gori u paklu,sram vas bilo.

Galic

04.01.2018. 10:21

Svi bi danas bili živi i zdravi da ta porodica nije sprečavala Nikolica da, uprkos sudskoj presudi, vidja dete. Terali su mu inat i doveli do tragedije. Bolje bi bilo da sada cute i da se ne oglašavaju.