Марко Николић, који је данас покушао да се убије у Централном затвору тако што је себи пререзао врат, ипак није издржао. Он је вечерас преминуо у Ургентном центру.

Како сазнајемо од извора из ове здравствене установе, Николић је на одељењу интезивне неге преминуо у 22.30 сати.

Цимер којег је повредио у самоодбрани, када је овај покушао да му одузме стакло којим је себи пререзао гркљан, није у животној опасности.

Николић је данас пошто је покушао да се убије хитно превезен у Ургентни центар. Лекари су га одмах подвргли операцији која је трајала неколико сати. Након завршене интервенције, негде пре 20 часова, пребачен је на Одељење интезивне неге, где је и провео своје последње сате.

Монструм из Раковице критично: Пререзао себи врат

Он је, како смо раније јавили, поломио парче стакла са огледала у купатилу собе у Централном затвору, и пререзао себи врат. Тројица мушкараца који су са њим у соби, одмах су реаговали, као и командири који су позвали Хитну помоћ.

У самоодбрани он је закачио и једног од цимера који је покушао да му одузме стакло из руке.

Николића је екипа Хитне помоћи превезла у Ургентни центар, где је хитно подвргнут операцији. Успут је, како сазнајемо, изгубио 3 литре крви.

Он је, да подсетимо, 12. јула у Центар за социјални рад довео сина Михаила, који је тај дан провео са њим, да га врати мајци Маји Ђорђевић. Сина је довео у малтене бесвесном стању и са пеном у устима.

НОВИ ДЕТАЉИ УЖАСА: Сина задавио на гробљу, жену избо 50 пута

Дете је треснуо о под и удавио га, а затим је на паркингу испред Центра за социјални рад у Раковици избо ножем и мајку свог детета.

Извор: Телеграф.рс