БРУТАЛАН ОБРАЧУН ТИНЕЈЏЕРА: Палицама и песницама решавали несугласице

Б. П.

30. 12. 2017. у 11:46

БРУТАЛАН ОБРАЧУН ТИНЕЈЏЕРА: Палицама и песницама решавали несугласице

Фото Thinkstock

У Пастеровој улици, у близини Опште болнице, у суботу, три часа после поноћи, сукобило се десетак тинејџера из стамбеног насеља “Миливоја Бјелице” и приградског насеља Попучке

У Пастеровој улици, у близини Опште болнице, у суботу, три часа после поноћи, сукобило се десетак тинејџера из стамбеног насеља “Миливоја Бјелице” и приградског насеља Попучке. У тучи која је избила после свађе, користили су песнице и дрвене палице, када је полицијска патрола стигла тинејџери су се разбежали, а један је лакше повређен.

Две групе младића посвађали су се током повратка из ноћног провода. Наводно, момци из насеља “Миливоја Бјелице” зауставили су једног тинејџера из Попучака, тражећи да мобилним телефоном позове своје другове, који су отишли после свађе, да се врате, да сукоб реше тучом.

Младићи из Попучака убрзо су дошли на договорено место и избила је туча. У сукобу је оштећен аутомобил једног младића из Попучака. Полиција, сазнајемо, трага за свим учесницима обрачуна.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Bane

30.12.2017. 12:13

Dokle god maloletnici bez nadzora staratelja u Srbiji imaju zakonsko pravo da špartaju ulicama u tri ujutru, ovo će se događati. U normalnim državama maloletnici bez nadzora punoletnog lica posle recimo ponoći se momentalno privode u stanicu policije. U Americi je to najrigoroznije i u nekim gradovima je to posle 22h.