Учесници масовне туче у краљевачком ромском насељу у притвору

Г. Ђировић

26. 12. 2017. у 12:14

Учесници масовне туче у краљевачком ромском насељу у притвору

Фото: Г. Шљивић Двориште у коме се догодила масовна туча

Краљевачка полиција ухапсила је Б.Ј.(29), А.Ј.(20), С.Ј.(23), А.Ј.(48) и В.М.(33), сви ромске националности, одредивши им задржавање до 48 сати

КРАЉЕВО – Због сумње да су починили кривично дело насилничко понашање и у понедељак по подне изавали масовну тучу у овдашњем ромском насељу, краљевачка полиција ухапсила је Б.Ј.(29), А.Ј.(20), С.Ј.(23), А.Ј.(48) и В.М.(33), сви ромске националности, одредивши им задржавање до 48 сати у полицијском притвору.

Уз употребу мачете и ножева, у масовној тучи у дворишту једне породичне куће учествовали су чланови две ромске породице који су чак и у родбинским односима, и то, како се претпоставља, због неких од раније нерашчишћених рачуна и размирица.

Прочитајте још: У масовној тучи шесторо повређених, сабљом посекли и дете (ФОТО)


У општем метежу и тучи повређено је укупно шест особа, а најтеже је прошао тридесетогодишњи И.С. који је са тешким ранама главе, нанетим највероватније мачетом, хитно пребачен у Клинички центар у Крагујевцу. Остали повређени, међу којима је и једно дванаестогодишње дете, прошли су са лакшим телесним повредама и њима је указана помоћ у краљевачкој општој болници „Студеница“.

Дан после обрачуна, у такозваном „ромском 2“ је мирно, а комшије нерадо коментаришу инцидент који се догодио у њиховом насељу.

- Те две породице имају и родбинске везе, а зашто су се овако потукли нисам сигуран. Знам да су се и раније свађали, а ко зна како би се све завршило да се на време није умешала полиција – каже један од комшија.

Како сазнајемо, сви ухапшени под сумњом да су учествовали у тучи, уз кривичну пријаву у законском року биће приведени у Више јавно тужилаштво у Краљеву на саслушање.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Кипераш

26.12.2017. 17:09

И ОВИ, добијају, Социјалу и Дечији ДодатаК?!