Легија у суду: Био је то протест ЈСО, а не побуна

Ј. Д. Љ.

среда, 18. 10. 2017. у 21:29

Легија у суду: Био је то протест ЈСО, а не побуна

Фото Н. Фифић

Некадашњи командант Јединице за специјалне операције појавио се пред Специјалним судом први пут после смрти мајке

МИЛОРАД Улемек Легија, некадашњи командант Јединице за специјалне операције, изашао је у среду пред Специјални суд у Београду, где је настављено суђење због оптужби за оружану побуну Јединице, која је извршена 2001. године. Ово је прво Легијино појављивање на суђењу након што му је, недавно, преминула мајка Наталија.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - САХРАНА НАТАЛИЈЕ УЛЕМЕК: Легија послао венац

- Сви који добронамерно гледају на овај случај, доћи ће до истог закључка. То да смо покушали да извршимо државни удар је прича за малу децу - истакао је Легија.

Оптужени Звездан Јовановић приложио је суду фотографије, видео-снимке и исечке из новина као доказни материјал, на којима се јасно види оружана моћ којом је располагала ЈСО.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Процес против ЈСО: И политичари на саслушању

- Јединица је најнормалније прешла мост Газела, а затим се вратила. Сви су знали да се ради о протесту, а не о побуни - казао је Јовановић.Коментари (3)

Sanja Bugarski

19.10.2017. 05:57

Tako završavaju oni koji su branili Srbski narod dok su ostali gledali iz beogradskih kafica , kao braca Hrvari kolju i ubijaju SVE sto je u bilo kom kontekstu srbsko . Zato je Gotovina narodni heroj !

cupavi berlin

19.10.2017. 15:11

@Sanja Bugarski - Gospodo svi su oni Branili Srbiju,A posle Izgradili Vile, Hotele Kafice itd.Oplackali hocu da kazem Odbranili.

Кузњецов

19.10.2017. 11:43

Smetali ste CIA-i (demokratama), oni su nam rasturili zemlju. Legiji i ekipi smestili (neke su i smakli), a narod u Srbiji cuti i nemo posmatra. Sve smo izdaliiii