Самоубиство у КПЗ Ваљево: Обесио се затвореник, није могао да поднесе казну

Б. П.

24. 05. 2017. у 09:51

Самоубиство у КПЗ Ваљево: Обесио се затвореник, није могао да поднесе казну

КПЗ Ваљево Фото: Б. Пузовић

Т. А. (22) из Новог Сада, обесио се у купатилу собе Казнено-поправног завода за малолетнике, где је издржавао казну од две године затвора

ВАЉЕВО – Т. А. (22) из Новог Сада, обесио се у купатилу собе Казнено-поправног завода за малолетнике, где је издржавао казну од две године затвора због разбојништва, крађе и недозвољеног држања оружја. Обесио се чаршафом са кревета, чији је један крај везао за решетке на прозору, а од другог краја направио омчу.

Његово тело пронашли су стражари Казнено-поправног завода за малолетнике и одмах су позвани надлежни. Т. А. је, сазнајемо незванично, затвореницима са којима се дружио причао да су против њега у току још три судска поступка за разбојништва и крађе због чега ће додатно бити осуђен на дугогодишњу затворску казну и да неће моћи да издржи да најбоље године проведе иза решетака. Претпоставља се да је то разлог што је починио самоубиство.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

VASKE

24.05.2017. 10:46

Krađa, razbojnistvo i ilegalni posed oružja, i dobio 2 godine zatvora toga ima samo još u Srbiji. Od 5 do 10 godina zatvora zbog ova tri krivična dela. A to što se ubio, govori da je pokojnik bio labilna osoba.