Долијала банда крадљиваца кола

М. ПЕТКОВИЋ

28. 11. 2016. у 12:05

Ухапшена организована четворочлана група која је "оперисала" по целој Србији

Долијала банда крадљиваца кола

Thinkstock

НИШ - Припадници нишке полиције ухапсили су претходне ноћи четворочлану криминалну групу која је крала аутомобиле на југу Србије, незванично сазнају "Новости".

Приведени су Б. Ј. (54) из Косовске Митровице, С. Ж. (48) из околине Алексинца, А. З. (41) из Краљева и Д. Т. из околине Ниша. Они су осумњичени да су украли више од 30 аутомобила. Међу њима, било је и оних највише класе.

Полиција сумња да су приведени, после крађе у централној Србији, аутомобиле пребацивали на територију КиМ, најчешће у Косовску Митровицу.

Осумњиченима за кривично дело тешке крађе одређено је полицијско задржавање до 48 часова, после чега ће бити спроведени у тужилаштво.

Многи којима су аутомобили украдени последњих година у Нишу и околини, надају се да ће после откривања и привођења чланова ове криминалне банде, можда сазнати судбину својих четвороточкаша.

Нишлија, коме је "шкода суперб" украдена 6. јануара ове године испред зграде у којој живи, у самом центру града, каже да се нада да ће откривањем ове банде можда доћи до свог, скоро новог четвроточкаша.

Више среће имао је Новица П. из Ниша. Њему су лопови, испред породичне куће, покушали да украду ауто "југо флорида" 2005. годиште, али то у петак увече, на срећу, нису успели.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

РАСУЛОвић

28.11.2016. 19:12

@Mare Srbija - ШтООО?, па краду скоро сви, 700 000 незапослених има, мора се живети од нечега. Социјалне помоћи нема, као што је случај у западним земљама кад не радиш. Не можеш у дивљем капитализму очекивати питоме грађане. Добре грађане прави добра и поштена држава!.