УЖАС У СУБОТИЦИ: Мигранти покушали да силују малолетницу, спречио их случајни пролазник

Ј. Л.

27. 09. 2016. у 17:31

Два мигранта, држављани Пакистана, смештени у Прихватном центру у Суботици, напали су у понедељак малолетницу и покушали над њом да изврше блудне радње

УЖАС У СУБОТИЦИ: Мигранти покушали да силују малолетницу, спречио их случајни пролазник
Два мигранта, држављани Пакистана, смештени у Прихватном центру у Суботици, напали су у понедељак малолетницу и покушали над њом да изврше блудне радње. У тој намери, на сву срећу, спречио их је случајни пролазник, који је одбранио дете.

Напад се десио на Сегединском путу, а суботичка полиција је врло брзо пронашла осумњичене и одредила им задржавање.

Како нам је речено у Основном јавном тужилаштву, против миграната је поднета кривична пријава због недозвољених полних радњи и они ће у среду бити саслушани.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)

verko

27.09.2016. 20:31

zar je u Pakistanu rat? od cega oni beze? to su obicni kriminalci i potencijalni teroristi. takve treba odma po otkrivanju vracati nazad tamo odakle su dosli zar cemo bas svakog ko ilegalno upadne na nasu teritoriju ugostiti i izdrzavati dok jedan dobar deo naseg stanovnistva zivi u bedi i bori se da nekako opstane i prezivi?

The Wall

27.09.2016. 20:53

Pošto nam je premijer superjunak i pošto ima vremena da se bavi svim i svačim, možda bi mogao da ode i do roditelja ove devojčice i da ih zamoli za razumevanje.

AA

28.09.2016. 17:21

Samo neka nastave da ih hrane i poje, oblace...a nasa deca neka gladuju, a oni ce nas da siluju i ubijaju, samo polako, cekajte.