САЧЕКУША У ЧАЧКУ: Преминуо младић упуцан пред зградом у којој живи!

В. И.

среда, 24. 08. 2016. у 20:48

САЧЕКУША У ЧАЧКУ: Преминуо младић упуцан пред зградом у којој живи!

Илустрација

Страхиња И. из Чачка убијен је у пуцњави која се око 17.30 сати догодила у овом граду. рањен у пределу стомака, лекари покушавали да му помогну

ЧАЧАК – У класичној сачекуши, која подсећа на оне из крими филмова, вечерас око 18 часова у Немањиној улици, на само пар стотина метара од центра Чачка, хицима из пиштоља убијен је Страхиња И.


Према нашим сазнањима, младића старог око 25 година је за сада непознати нападач, за којим интензивно трага полиција, упуцао у пределу стомака. ПОвређени је пребачен у чачанску болницу, где су се лекари борили за његов живот, али је он подлегао повредама.


Како "Новости" сазнају, крвави обрачун се одиграо у тренутку када је Страхиња изашао из такси возила и упутио се у свој стан, на почетку Немањине улице. У пролазу зграде сачекала су га двојица нападача, а један од њих је запуцао ка младићу. Потом су се убица и његов саучесник дали у бекство, а претпосставља се да су ушли у возило и побегли.


Полиција испитује и да ли их је трећа особа чекала нападаче у аутомобилу у непосредној близини.


Рањени Страхиња пао је на земљу. Недуго потом примљен је на ургентно одељење чачанске болнице, где су му констатоване тешке повреде унутрашњих органа, због чега је одмах упућен на операцију.


- Младић је примљен у болницу са прострелном раном испод десног ребарног лука. Има тешка оштећења унутрашњих органа и животно је угрожен – казала је ПР болнице у Чачку др Биљана Кочовић.


Чачанска криминалистичка полиција одмах је обавила увиђај на месту ватреног обрачуна и кренула је потрага за нападачима. Истрази ће сигурно помоћи снимци са камера из оближњих зграда, угоститељских објеката и фирми.


Коментари (1)