Ухапшене две особе због убиства таксисте у Шапцу

Новости Онлине

08. 02. 2016. у 14:09

Полиција је ухапсила две особе због сумње да су одговорне за убиство таксисте у Шапцу, сазнају "Новости"

Ухапшене две особе због убиства таксисте у Шапцу

Таксисти недавно протестовали улицама Шапца

Полиција је ухапсила две особе због сумње да су одговорне за убиство таксисте у Шапцу, сазнају "Новости".

Због тешког убиства ухапшени су М. И. (19) и М. П. (20) из околине Шапца, а полиција је код њих пронашла и нож којим је почињено убиство.

Таксиста Чедомир Петровић (61) подлегао је повредама у недељу на операционом столу у шабачкој болници, пошто му је нападач ножем нанео дубоку посекотину испод грла.

У тренутку када је пронађен у аутомобилу у селу Метлић, још је био жив, а затим је превезен у шабачку болницу.

Према нашим сазнањима, таксиста је диспечару свог удружења „Сити такси“, пријавио да са путником креће од аутобуске станице у Шапцу, према селу Заблаће. Убрзо, преко радио станице, повикао је само: „Упомоћ! Упомоћ!“, и потом је изгубљена веза.

Из „Сити таксија“ одмах су алармирали полицију и успели да лоцирају Поповића у Метлићу, код локалитета „Ашиков гроб“, на око 30 километара од града. Што значи да је за пет километара прошао место Заблаће, које је, наводно, требало да му буде одредиште.

- Имали смо шта и да видимо! - каже наш извор из истраге. – Таксиста је био сав у крви, али свестан. Понадали смо се да ће му ипак бити спаса и брзо је транспортован у болницу. Али, изгледа да је изгубио превише крви.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

maxzsa

08.02.2016. 14:20

Ma da naravno ...pune novine ..uhapsen ovaj , uhapsen onaj ....Nego hajde novinari istrazite koliko je od svih tih pohapsenih na robiji i na koliko .....Izgleda da velika vecina bude pustena posle 48 sati i nikada i ne dodje do robije !!!