Убио је ударцима чекићем

В. Н.

субота, 02. 01. 2016. у 18:22

Убио је ударцима чекићем

Мерима Реџепов / Зграда у Љермонтовој / Фото: Д. Дозет

Због смрти Мериме Реџепов (29) притворен Михаљ Скивиани. Повратник из затвора поново, на исти начин, усмртио жену

МИХАЉУ Скивианију (59) званом Шећер, из Новог Сада, осумњиченом да је у четвртак ударцима чекићем у стану у Љермонтовљевој 2 у новосадском насељу Грбавица усмртио дупло млађу Мериму Реџепов, после саслушања у Вишем јавном тужилаштву у суботу одређен је притвор до 30 дана.

Овај Новосађанин управо је издржао вишегодишњу робију због сличног убиства Јолике Лакатош (33), 2000, с којом је такође био "пријатељ". Убиство Реџепове извршио је чекићем током жучне свађе и међусобне туче. У полицији је, како сазнајемо, после хапшења, детаљно испричао шта се дешавало у Меримином изнајмљеном стану.

Према његовим речима, њих двоје су извесно време били у вези. Неколико сати пре трагедије провели су заједно, дружећи се уз алкохол. У једном тренутку између њих је дошло до препирке, која је прерасла у у тучу.

- Осумњичени је тврдио да га је Мерима прва ударила, што га је веома ражестило - сазнајемо од извора блиског истрази. - После тога је дограбио чекић и неколико пута је ударио по глави и телу, а затим је изашао из стана и побегао.

БЕЖАО 24 САТА

ДОСАДАШЊОМ истрагом утврђено је да је осумњичени побегао црвеним "ситроеном". Одмах је блокиран цео град, а инспектори криминалистичке полиције су га, трагајући за њим и у новогодишњој ноћи, за мање од 24 сата пронашли и ухапсили недалеко од Железничке станице у Гагариновој улици.

(Љ. П.)

Коментари (4)

Killer

03.01.2016. 00:33

Ne dopada mi se što je izgubljen mlad život,a dopada mi se što je ubica brzo lišen slobode...

Opaki

03.01.2016. 02:16

Kako je pusten iz zatvora?Postoji li tamo u zatvoru nekakav psiholog, pravi li se neki profil robijasa, npr. da li je on zeljan krvi, hoce li opet uraditi nesto slicno...isto je i sa silovateljima.Previse blage kazne ima nasa drzava

Злочин и казна

04.01.2016. 03:16

Мајка природа створи овако лепо и дивно биће, а дође неко зло и уништи га.