Нови Сад: У кругу Клиничког центра ухапшен с пушком

Љ. П.

17. 11. 2015. у 11:51

Нови Сад: У кругу Клиничког центра ухапшен с пушком

Зграда Клиничког центра Војводине

З. С. шетао с полуаутоматском пушком М 59, калибра 7,62 милиметра код зграде Центра за дневни третман зависника (Метадонског центра), чији је, иначе, корисник

ПОЛИЦИЈА је у уторак, око 7.30, у кругу Клиничког центра у Новом Саду ухапсила З. С. (35), који се шетао с полуаутоматском пушком М 59, калибра 7,62 милиметра.

Наоружаног мушкарца код зграде Центра за дневни третман зависника (Метадонског центра), чији је, иначе, корисник, најпре су приметили радници обезбеђења КЦВ и одмах позвали полицију. Угледавши чуваре реда покушао је да сакрије оружје, бацивши га у страну. У самој пушци и код З. С. нађено је укупно 15 метака.

Према незваничним сазнањима, овај тридесетпетогодишњак је до Центра дошао, пошто му је, наводно, претходног дана неко отео "метадон", који користи. Револтиран због тога, З. С. је узео полуаутоматску пушку, намеравајући да се обрачуна.

- У цеви пушке, која је припадала његовом, сада покојном оцу, налазио се метак - сазнајемо незванично од извора блиског истрази. - На оружју се налазио и склопљен бајонет.

Из Клиничког центра "Војводина" саопштавају да су благовременом реакцијом радника Службе обезбеђења ове здравствене установе избегнуте трагичне последице.

- Одмах је позвана полиција, која је обавила увиђај и предузела све мере - наводе у КЦВ. - Кретање возила у том делу КЦВ је нормализовано, а редован рад ниједног тренутка није био прекинут.

Ухапшеном З. С. је одређено задржавање до 48 сати и биће приведен надлежном тужиоцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Miki

17.11.2015. 12:37

nedaj boze da se covek u srbiji razboli bez para....moze samo da umre ili uzme pravdu u svoje ruke...meni su oca zeleli da ostave da umre, da nisam imao 2-3000 EUR koje sam pozajmio te cascavao doktore njega bi kao matorog coveka zaista i pustili da umre...mi zivimo u zemlji gde socijalne pravde nema, gde nema pravde za obicne ljude, gde nema pomoci za siromasne, gde ljudi umiru usled ne tako iozbiljnih bolesti, da ne pominjem glad i ostalo JADNA JE OVA ZEMLJA SA TOLIKO LOPOVA

Mihajlo

17.11.2015. 13:14

Ne čudim se, majka nam je prošle godine umrla, a nije po nju došla ni hitna pomoć, de je pregledaju pre smrti !! Ovo je strašno šta se dešava u Novom Sadu !!!