Малолетник се убио на рођендану свог друга

Д. Миљковић

недеља, 27. 09. 2015. у 14:18

Малолетник се убио на рођендану свог друга
Слављеник је током журке у једном тренутку донео пиштољ свог оца и показивао га друштву

Милан Здравковић (19) из власотиначког села Равна Гора настрадао је синоћ несрећним случајем на рођенданском слављу свог комшије. Слављеник је током журке у једном тренутку донео пиштољ свог оца и показивао га друштву. Милан га је упозорио да се не игра с тим, извадио шаржер, а онда је не знајући да је остао метак у цеви прислонио пиштољ на своју главу и опалио.

Рођенданско славље се нешто пре поноћи претворило у најгору ноћну мору. Равна Гора је готово пуста и међу малобројним породицама са подмлатком су управо куће несрећног младића Милана и његовог комшије који је славио 17. рођендан.

Како незванично сазнајемо, Милан се супротставио “слављенику” да се “играју” пиштољем чим га је овај унео у собу. Готово му је отео пиштољ и испразнио шаржер. Пиштољ је потом био наводно “сигуран” и кренуо да кружи из руку у руке. Међутим, нико не уме да објасни зашто га је у једном тренутку Милан прислонио на своју главу. Стигао је само да каже:”Шта мислите, хоће ли да опали?”.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Advokat

27.09.2015. 15:48

Zalost i tragedija, nek mu je laka zemlja. Bog da mu oprosti dusu. Zalosno je da se tako resavaju problemi

negativna selekcija nas ubi

27.09.2015. 17:56

ruski rulet? pištolj je prazanm daj mi da vidiš?? ja sam glavni, devojke gledajte??? glupost ove dece je bezgramična!!!

Marko

27.09.2015. 18:02

Cini mi se da je hteo da napravi fazon,misleci da je pistolj prazan... Ali da sacekamo epilog... Sve u svemu,velika tragedija!

Kosta

27.09.2015. 18:25

Šta će pištolj na rođendanu? Još ga drži 17 godišnjak... Da li su normalni ti ljudi?