Ухапшен нападач на Комракова

З. У.

09. 07. 2015. у 11:23

П. Р. (40) осумњичен за пребијање бившег уредника информативног програма Радио-телевизије Србије

Ухапшен нападач на Комракова

Милорад Комраков

Новинар тврди да не познаје мушкарца који га је вређао и претукао

ПОЛИЦИЈА је ухапсила П. Р. (40), осумњиченог да је у среду око 13 сати претукао Милорада Комракова, бившег главног уредника информативног програма Радио-телевизије Србије (РТС). Он је нападнут испред зграде у којој живи, у београдском насељу Баново брдо.

Нападачу је одређено полицијско задржавање до 48 сати, а на терет му се ставља насилничко понашање. Он је, како се сумња, прво вербално напао Комракова, а потом га и неколико пута ударио у главу.

- Не знам ко је особа која је насрнула на мене. Полиција ће објавити извештај на крају истраге па ће се све разјаснити - изјавио је у четвртак Комраков за Удружење новинара Србије. - Отечено ми је лице и тешко причам. Нисам добро с обзиром на то да сам и срчани болесник. Не знам који је мотив напада, али за 15 година нико ми није ни претио, нити ме физички напао.

Према незваничним информацијама, међутим, нападач је испричао да се он и Комраков познају одраније и да се често виђају у оближњој кладионици. Комраков се враћао кући, Улицом Петра Лековића, када му је пришао П. Р. и почео да га вређа, а потом и удара. Како незванично сазнајемо, постоји и сведок овог догађаја. Случај је полицији пријавио син Комракова касно по подне. УНС је осудио напад на бившег главног и одговорног уредника Информативног програма РТС који је сада у пензији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Crvena Zvezda je najbolja

09.07.2015. 12:44

Mozda nisu bili informisani da u Srbiji napadaci iz zasede se hapse.

Srki

09.07.2015. 12:51

Kad treba zastiti bivse i sadasnje prorezimlije koji nam kradu slobodu govora, tu je Veljovic jako agilan

Milivoje

10.07.2015. 05:54

@Srki - Neka tebe neko tako pretuče, pa ću videti da li ćeš imati "slobodu govora" da podržavaš nasilje. Miloševićev režim podržavali su milioni građana Srbije - naši roditelji, rođaci, komšije, sugrađani... Treba li zbog toga da ih bijemo? Veljovićev posao je da bude agilan u otkrivanju napadača, jer niko nikog ne sme da tuče!

Mikan

09.07.2015. 18:35

sramota.Nikads gan isam ceniokao novinara jerje bio rezimski orjentisan .Alituci covekazbo toga je dno dna.Kuda ide ovaSrbija.

brdjanin

10.07.2015. 06:44

znaju se iz kladionice ? verovatno mu je Komrakov dao sigurnu tekmu za tiket, a ovaj je na njoj pao pa se naljutio :)