ПРЕДРАГ Оцокољић, зет Светлане Ражнатовић, није ударио Александра Оларевића, директора клуба Млади пролетер, већ је само стао између њих двоје.

Ово су јуче у наставку суђења популарној певачици и њеном зету оптуженим за насилничко понашање, пред Првим основним судом у Београду тврдила двојица сведока, Лјубинко Јефтић и Предраг Фабијановић, чланови управе ФК Обилић. Међутим, искази ових сведока нису били исти кад су говорили о томе да ли је Оларевић претио Ражнатовићевој. Јефтић је казао да није, док је Фабијановић тврдио супротно.

Према наводима оптужнице, Ражнатовићева и Оцокољић су 18. јуна 2007. године, испред управне зграде ФК Млади пролетер прво вређали Оларевића, да би га затим Оцокољић ударио у лице.

Повод да оптужени са сведоцима Јефтићем и Фабијановићем оду на стадион Младог пролетера било је решење које је Министарство спорта донело у њихову корист, да је имовина овог клуба, заправо имовина ФК Обилић, чији је председник Ражнатовићева.

ОБОЖАВАОЦИ КАО и сваки пут до сада, Светлану Ражанотивић је испред суда сачекало неколико њених најватренијих обожавалаца, који су и присуствовали главном претресу. По окончању поступка, испред Палате правде певачица је остала још десетак минута делећи аутограме.

Јефтић је тврдио да није било тешких речи између две стране. Нагласио је да му је Ражнатовићева само казала да „узима од њене деце“, на шта јој је Оларевић одговорио да је то његова очевина. Тада је, према његовим речима, између њих стао Оцокољић, али га није ударио.

- Оларевић је прилазио председници, као да жели да јој се унесе у лице, али мислим да није желео да је угрози, да је удари - казао је Јефтић. - Нико од представника ФК Обилић није реаговао ни вербално ни физички. Ми бисмо се сигурно умешали. То је моја председница, не бих дозволио да јој неко нашкоди.

За разлику од Јефтића, сведок Фабијановић је био изричит да им је Оларевић претио и да се у једном тренутку осетио угрожено.

- Дошли смо да се људски договоримо око преузимања имовне, али је Оларевић све време провоцирао, псовао, вређао и насртао на Светлану Ражнатовић - тврдио је Фабијановић. - Неколико пута је казао да ће да узме пиштољ. Био сам уплашен, највише због претњи да ће узети пиштољ. У једном од насртања, Оцокољић је стао између Оларевића и Ражнатовићеве, али није било никаквог контакта између њих, нико никога није ударио.

Према Фабијановићевим речима, одатле су отишли кући, али су, затим, одлучили да оду у полицијску станицу на Звездари, како би пријавили случај, јер су „сматрали да су Оларевићеве претње озбиљне“.

- Отишао сам са Оцокољићем у полицију, али тамо су нам рекли да је Оларевић већ пријавио случај, да је рекао да смо га тукли - додао је Фабијановић и казао да су тада и они дали изјаву.