Функционер ДСС повређен у лову

М. Б.

04. 05. 2011. у 20:57

Функционер ДСС повређен у лову
Милутин Продановић, бивши председник милановачке Скупштине општине, задобио је теже повреде ноге у пределу скочног зглоба, током лова на срндаћа

Милутин Продановић (46), високи функционер ДСС - помоћник министра енергетике и бивши председник милановачке Скупштине општине, задобио је теже повреде ноге у пределу скочног зглоба, током лова на срндаћа. Док је Продановић збрињаван у чачанској болници, један болнички радник је са ловачког джипа украо - уловљеног срндаћа!

Лов на срндаћа био је у селу Угриновцима, под планином Рудник, али се за Продановићево повређивање и необични инцидент који га је пратио, сазнало много касније.

- Продановић је, са ловачком опремом, заузео место на једној чеки, али је несрећом пао и, повредио ногу у пределу скочног зглоба. Ловочувар Миливоје Тодоровић му је први стигао у помоћ, позвао је и остале ловце, који су у међувремену већ били одстрелили једног срндаћа - изјавио је новинарима Зоран Адамовић, секретар Ловачког удружења "Војвода Милан Обреновић".

Повређени Продановић је, због бржег превоза до болнице у Чачку, смештен у теренско возило, на које је стављен и одстрељени срндаћ. Док су Продановића у тој болници на одељењу ортопедије збрињавали, један од болничких радника је - украо срндаћа са джипа! Позвана је полиција, која је сазнала име овог необичног крадљивца, али још не жели да га саопшти јавности. Уловљени срндаћ је, колицима за превоз пацијената, одвезен у болничку вешерницу. Против крадљивца ће бити поднета кривична пријава, а Продановић је, са ногом у гипсу, отпуштен из болнице на кућно лечење.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Tačna informacija

04.05.2011. 21:36

Nije funkcioner DSS-a (bio je nekad), nego je preletač iz DSS-a u G17+ i to nakon izbora. Da je član DSS-a ne bi mogao biti pomoćnik ministra .

toma grobar

05.05.2011. 08:22

E ovo je odvala veka zdravstveni radnik ukrao srndaća i sakrio u vešeraj. I onda neko nek kaže da se u zdravstvu ne krade. Ticu u letu bi ukrali :o)))

zoran

05.05.2011. 09:47

pa ne moze ptica da padne s,ceke , doticni pomislio da je dobio prava krila pa ce sa ceke na ceku da prelece pa buc.nije lov skupstinska sala.dobro je tovar i prosao.pozz.

Viktorija

05.05.2011. 11:28

Jos jedan jadan, nespretan, ali zeljan reklama u medijima, Sojic u lovu. Koji su to kvaliteti pomocnika ministra inace pripadnika *stranke nezdravog razuma*.