Шкорпиони на слободи

У. Д. Н.

петак, 11. 05. 2007. у 17:04

Шкорпиони на слободи
Главноосумњичени припадници некадашње паравојне јединице "Шкорпиони", приведени у среду у Шиду, под сумњом да су умешани у напад на Дејана Анастасијевића, пуштени су на - слободу.
БЕОГРАД - Главноосумњичени припадници некадашње паравојне јединице "Шкорпиони", приведени у среду у Шиду, под сумњом да су умешани у напад на Дејана Анастасијевића, пуштени су на - слободу. Полиција током дводневног саслушања и криминалистичке обраде није пронашла доказе да су међу приведенима бомбаши и њихови помагачи.
     Из МУП Србије наглашавају да истрага и поред мањка доказа није завршена већ да је појачаним интензитетом настављена. На информативне разговоре доводе се потенцијални осумњичени. Довођење на саслушање настављено је и јуче.
     Пуштање из притвора "Шкорпиона", ухапшених првог дана акције, специјални тим полиције не сматра за неуспехом или погрешним кораком. Иако су постојале чврсте индиције да су међу осам "Шкорпиона" бомбаш, његов саучесника и шест помагача, ништа још није завршено.
     Сви приведени, поред саслушања и разговора са припадницима специјалног тима, оформљеног због истраге о бомбашком нападу на новинара недељника "Време", били су полиграфском тестирању. Такође, инспектори су на терену проверавали алибије, које су "Шкорпиони" пружили током разговора.
          

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације