Поново проблеми: Windows 10 корисници угрожени новим ажурирањем

NovostiOnline

29. 03. 2020. у 23:33

Поново проблеми: Windows 10 корисници угрожени новим ажурирањем

Free image Pixabay

Microsoft је по ко зна који пут упозорио Windows 10 кориснике на проблеме настале најновијим ажурирањем

Microsoft је по ко зна који пут упозорио Windows 10 кориснике на проблеме настале најновијим ажурирањем.


Наиме, ради се о томе да је компанија објавила да велико ажурирање "March 2020" и упдате који је требало да поправи проблеме са антивирус програмима, имају озбиљне последице.


Ово ажурирање утиче на Windows 10 и Windows Сервер тако што апликације и софтвер спречава да се повежу на интернет, што се, на пример, дешава када је уређај повезан на ВПН, али и у другим околностима.


Међу апликације које су погођене овим проблемом спадају Microsoft Teams, Microsoft Office, Office365, Outlook, Internet Explorer 11, и некек верзије Microsoft Edge-a


Сигурносна ажурирања за Windows defender стварају додатне проблеме, па експерти очекују сличне компликације и наредних недеља, док би постојећи пропусти, поручују из компаније, требало да буду решени почетком априла, пише PC Press.


(B92.net)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Kiki

31.03.2020. 14:05

Oni ne razmisljaju da testiraju da poprave propuste pre azuriranja zato sam presao na Linux ne moram da se zezam sa Windows

Bojan

01.04.2020. 10:21

Kod mene se nista ne desava, odnosno za sve ove update-ove nikad nisam nista primetio. A, ekstremno sam zahtevan korisnik, od virtuelnih masina (vmwar), radi mi po desetak sistema u isto vreme, svi moguci serveri, uvek mi radi visual studio 2008, 2010, 2019, openvpn server, sftp, iis, apache, mysql server... Nikad nista nisam primetio.