Како да сазнате да ли је неко пријављен на ваш Фацебоок налог?

Танјуг

28. 02. 2020. у 00:50

Како да сазнате да ли је неко пријављен на ваш Фацебоок налог?

Depositphotos

Фацебоок има технологију која прати где је ваш налог пријављен и може вам помоц́и да се одјавите или заштитите свој налог од људи који покушавају да га хакују
Ако сте се икада пријавили на свој Фацебоок налог на нечијем другом уређају и бринете се да се нисте одјавили, овај савет ће вам бити веома користан


Уколико вам се икада десило да нисте сигурни да ли сте се одјавили са свог налога који сте користили на туђем уређају и уколико сумњате да вас након тога неко шпијунира, ево савета како да то проверите и спречите.


Фацебоок има технологију која прати где је ваш налог пријављен и може вам помоћи да се одјавите или заштитите свој налог од људи који покушавају да га хакују.


Фацебоок вам може дати податке о локацији уређаја на којима се користи ваш налог.


Такођевам може рећи о каквом је уређају реч, врсти претраживача и датуму и времену када је последњи пут приступљено налогу.


Ако нешто не изгледа баш како треба, можете окончати било коју активну Фацебоок сесију са оне на којој сте пријављени. Све што је потребно је да следите ове кораке за приступ информацијама са десктопа или паметног телефона, пише The Sun.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)