Најплаћенији јутјубер на свету је осмогодишњи дечак,Рајан Каји, којег су родитељи почели да снимају како отвара нове играчке још кад је имао три године. Сада рада много више од тога, од научних експеримената и едукативних емисија до отварања џиновских јаја. Поред тога Рајан је добио и сопствену емисију Nikelodeonu и има неколико издавачких уговора.

Магазин Форбс направио је листу десет најплаћенијих јутјубера 2019. године, а осмогодишњи Рајан Каји је другу годину заредом на првој позицији. Рајан на Јутјубу има канал који се зове Ryan's World.

Каји је свој канал покренуо када је имао само три године, када је почео да одмотава поклоне и играчке које купи и све то снима камером.

Све то је прерасло у мини-научне експерименте које је такође снимао камером, да би недуго после тога потписао уговор и са компанијама Nikelodeonu и Хулу. Ове године је зарадио 26 милиона долара, што га лансирало на врх Форбсове листе.


Дечак тренутно има чак 21.496 милиона пријављених корисника, а снимци му укупно имају 31,3 милијарде прегледа. Један видео на којем Рајан отвара велика јаја скупио је невероватних 1,8 милијарди прегледа. Због тога је дечак прошле године само од реклама, прегледа и спонзорстава на Јутјубу зарадио вртоглавих 22 милиона долара, чиме је постао најплаћенији јутјубер на свету.