366 разлога да верујете како је све могуће

16. 12. 2019. у 11:43

366 разлога да верујете како је све могуће
Као што је 2020. година нових могућности, тако вам и ова понуда даје прилику да додатне гигабајте у националном саобраћају можете трошити одједном или распоредити током читаве године
Обележавање нове године је можда и један од најстаријих обичаја цивилизација широм света. Најраније забележене свечаности у част доласка нове године датирају пре око 4.000 година и везују се за древни Вавилон. Почетак нове године је у то време најављивао први млади месец после јесење равнодневнице, што је крајем марта. Кроз антику су цивилизације широм света развиле све софистицираније календаре који су први дан у години обично били привржени пољопривредном или астрономском догађају.


Данас се долазак Нове године потпуно другачије обележава и везује за друге вредности. И док су цивилизације старог света новогодишње одлуке везивали за оданост владару и поштовање божанства који ће им обезбедити егзистзенцијално изобиље, данас је овај „ритуал“ врло индивидуална ствар. Оригинална и узбудљива или ни по чему посебна и само још једна година у низу? Да ли ћете је славити или не, да ли ћете и шта обећати себи, а потом да ли ћете оно што сте зацртали и остварити.


Почетак нових двадесетих доноси дан више, али и друге велике ствари. Само неке од њих су први летећи аутомобили, али и они који са аутоуправљањем, микрочипови за људе, урнебесно брзи Гуглов квантни супер компјутер, као и супер брза железница која повезује Пекинг и Лондон (?!). Па зашто онда и испуњење новогодишњих одлука не би било оствариво?


Циљ оправдава средство, зато је у реду да оформите мрежу подршке, породицу и пријатеље који ће нам дати ветар у леђа. Можете и да погледате како су други остваривали те циљеве, претражујете интернет и да у већој мери посећујете све странице које желите, проналазите инспирацију, савете, подршку, апликације и друге садржаје који могу да вам помогну.Било да у наредној години оснивате сопствену фирму, желите да научите страни језик, коначно почнете да се бавите спортом и смршате или коначно отпутујете на одређену дестинацију, компанија Вип мобиле припремила је невероватну понуду – 366 гигабајта додатног интернета у периоду од годину дана, уз потписивање уговора за било коју НЕО тарифу и телефон по жељи!


Као што је 2020. година нових могућности, тако вам и ова понуда даје прилику да додатне гигабајте у националном саобраћају можете трошити одједном или распоредити током читаве године.


Срећних нових 366 (GB)!

(PR)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

ajde da sacekamo...

17.12.2019. 11:03

...mozda ce neko pokloniti 366 vekni hleba,kiselog mleka,jogurta..Ugostiti 366 beskucnika,penzionera,nesposobnih...Mozda ce neki od "menadzera" ove kompanije,otici kod prvog najblizeg seljaka,i tamo ostati 366 dana,radeci sve "barabar" sa domacinima?Mozda ce neko napraviti 366 putica,puteva,brvna,mostica...Prevesti 366 starica preko ulice...?Mozda ce siledzije,biti 366 dana nenasilni,Bahati,uljudni...I sve to..Bez postavljanja bilo kakvih uslova...Na godinu dana.Od mene,neka Vam je srecna "nova"

zbog skucenosti....

17.12.2019. 11:11

...evo me opet...Ne zamerite na znake navoda kod "Nova"...Cisto zbog relativnosti...Ona je samo "nova" u odnosu na prosle...I veoma brzo ce im se pridruziti...Zabluda nije zabranjena!I mi koji smo ziveli i zivimo,"gledajuci u buducnost"....Nismo bili svesni,da je to proslost....Buducih...Red bi bio da nas,polako,oslobode samo nagradjivanja u "novim" godinama,i zbog njih...I jednom za svagda!Bilo bi lepo,da nikada vise ne napisete naslov:"Ovo se menja od prvog januara"!Evo sta vas sve ceka?!