Обележавање нове године је можда и један од најстаријих обичаја цивилизација широм света. Најраније забележене свечаности у част доласка нове године датирају пре око 4.000 година и везују се за древни Вавилон. Почетак нове године је у то време најављивао први млади месец после јесење равнодневнице, што је крајем марта. Кроз антику су цивилизације широм света развиле све софистицираније календаре који су први дан у години обично били привржени пољопривредном или астрономском догађају.


Данас се долазак Нове године потпуно другачије обележава и везује за друге вредности. И док су цивилизације старог света новогодишње одлуке везивали за оданост владару и поштовање божанства који ће им обезбедити егзистзенцијално изобиље, данас је овај „ритуал“ врло индивидуална ствар. Оригинална и узбудљива или ни по чему посебна и само још једна година у низу? Да ли ћете је славити или не, да ли ћете и шта обећати себи, а потом да ли ћете оно што сте зацртали и остварити.


Почетак нових двадесетих доноси дан више, али и друге велике ствари. Само неке од њих су први летећи аутомобили, али и они који са аутоуправљањем, микрочипови за људе, урнебесно брзи Гуглов квантни супер компјутер, као и супер брза железница која повезује Пекинг и Лондон (?!). Па зашто онда и испуњење новогодишњих одлука не би било оствариво?


Циљ оправдава средство, зато је у реду да оформите мрежу подршке, породицу и пријатеље који ће нам дати ветар у леђа. Можете и да погледате како су други остваривали те циљеве, претражујете интернет и да у већој мери посећујете све странице које желите, проналазите инспирацију, савете, подршку, апликације и друге садржаје који могу да вам помогну.Било да у наредној години оснивате сопствену фирму, желите да научите страни језик, коначно почнете да се бавите спортом и смршате или коначно отпутујете на одређену дестинацију, компанија Вип мобиле припремила је невероватну понуду – 366 гигабајта додатног интернета у периоду од годину дана, уз потписивање уговора за било коју НЕО тарифу и телефон по жељи!


Као што је 2020. година нових могућности, тако вам и ова понуда даје прилику да додатне гигабајте у националном саобраћају можете трошити одједном или распоредити током читаве године.


Срећних нових 366 (GB)!

(PR)