Напишите нам која је ваша омиљена рубрика и ми ћемо вас наградити!


Пет читалаца, који пошаљу одговор до 13 сати добиће поклон по две улазнице за Games.CON


Добитници су:

Драган Глушица


Ивана Ракић


Александар Спасеноски


Срђан Лончаревић


Михајло Петровић


Напомена: Исти добитник може добити награду само једном у 30 дана


Games.CON је највећи фестивал гејминга и поп културе у региону и ове године улази у своју четврту сезону. Од 6. до 8. децембра кроз хале 1, 1а и 2 Београдског сајма, продефиловаће најбољи гејмери из региона а у плану су и наступи најпознатијих game-play Youtubera, као и других звезда поп културе.


Games.CON на једном месту окупља љубитеље свих врста игара – од виртуелне реалности, преко ПЦ гејминга и конзола, све до традиционалних друштвених игара, као и фанове стрипа и фантасy франшиза. Са преко 40.000 људи у просеку током 3 дана фестивала претходних година, Games.CON је понео епитет „Највећег регионалног фестивала игара“.

Под слоганом #ЛевеловатиСеМора, Games.CON представља најновије светске гаминг хитове, технолошке иновације и турнире са бројним вредним наградама.

Љубитељи ПЦ игара и конзола ће моћи да се опробају у турнирима у најпопуларнијим играма као што су ЛоЛ, ДОТА, Warhammer, WоW, ФИФА, ПЕС, НБА…


За оне који нису баш нису добацили до турнирског нивоа, ето прилике да погледају најбоље играче из региона и можда покупе нове тактике и подигну своју игру на виши левел. Све информације о турнирима и програму можете пронаћи на Games.CON.rs као и на званичној Facebook и Инстаграм страници фестивала.

Своје место под Games.CON сунцем традиционално налазе и косплејери, затим заљубљеници у историјско мачевање, паинтбалл ентузијасти као и бројни боард гејмери чија заједница из године у годину све више расте.

Продаја улазница за Games.CON стартује од 4. новембра на продајним местима Гигс Тиx-а. Цена једнодневне карте је 500 динара у претпродаји (600 на дан фестивала), а тродневни комплет ће се продавати по цени од 900 динара.

Где су игре ту је забава - што значи да нас очекује забаве на претек од 6. до 8. децембра у халама 1, 1а и 2 Београдског сајма.