Нова Galaxy Note10 серија паметних телефона представљена у Београду

NovostiOnline

22. 08. 2019. у 15:08

Нова Galaxy Note10 серија паметних телефона представљена у Београду
Врхунски, награђивани Dynamic AMOLED дисплеј, камера професионалног ранга, побољшана С Пен оловка, супер брзо пуњење и невероватна конективност уређаја

Само две недеље након светске премијере у Њујорку, компанија Самсунг представила је Galaxy Note10 и Note10+ серију паметних телефона домаћој јавности у Београду.

Нова Galaxy Note10 серија, дизајнирана је да задовољи потребе најзахтевнијих пословних корисника, као и креативаца, омогућавајући им да достигну свој максимум у свакодневним изазовима. Врхунски, награђивани DynamicAMOLED дисплеј, камера професионалног ранга, побољшана С Пен оловка, супер брзо пуњење и невероватна конективност уређаја гарантују корисницима да ће бити на висини задатка, било да хватају белешке на пословном састанку, монтирају креативни видео или једноставно претражују интернет.

„Од свог настанка, Ноте серија важи за симбол врхунских перформанси, са уређајима који су одувек корисницима нудили све што им је потребно да постигну своје циљеве, и што је још битније, оду корак даље и постану најбоља могућа верзија себе.

Galaxy Note10 и Note10+ настављају ову традицију предвођења иновација на пољу паметних телефона, пружајући корисницима никад раније виђене могућности, уз нове функције које је Самсунг имплементирао у С Пен оловку, камеру професионалног ранга и сјајну конективност са другим уређајима, за потпуни доживљај и аутентично Галаxy искуство,“ изјавио је Милан Вујовић, директор одељења за адвертајзинг и корпоративну комуникацију, компаније Самсунг Елецтроницс.

Galaxy Note10 и Note10+ садрже најнапреднији спој хардвера и софтвера међу данашњим паметним телефонима, доносећи највећи и најквалитетнији Дyнамиц АМОЛЕД екран са ХДР10+ сертификатом и динамичким пресликавањем тонова, који чини да фотографије и видео материјали буду светлији него на претходним Ноте уређајима и да садрже невероватан, широк спектар боја.

Камера нових Galaxy Note10 уређаја корисницима пружа прилику да снимају видео професионалног квалитета, без потребе да са собом носе било какву додатну опрему. Видео едитор омогућава монтирање снимака уз помоћ С Пен оловке, тако да уместо да стално кликћу како би прегледали и едитовали снимак, корисници могу прецизно да одаберу тачан тренутак који желе да исеку.

Софтверске иновације које нова Galaxy Note10 серија доноси, пословним корисницима даје још већи степен контроле над њиховим пројектима, уз повећану продуктивност и ефикасност. Galaxy Note10 доноси моћну иновацију уз помоћ редизајниране С Пен оловке. Сада, корисници могу да хватају белешке и да аутоматски конвертују свој рукопис у дигитални текст уз помоћ Самсунг Нотес апликације, као и да га експортују у читав низ формата, укључујући MicrosoftWord.

Galaxy Note10 интегрише везу са Wиндоwс-ом директно у Qуицк Панел апликацији. Једним кликом, корисници могу да се повежу са њиховим Wиндоwс 10 рачунаром. Тамо могу видети нотификације, слати и примати поруке и прегледати фотографије без гледања у телефон, у складу са потребама савремених потрошача који трагају за неометаним и неограниченим искуством конективности између њихових уређаја.

Galaxy Note10 доступност

Galaxy Note10 биће доступан у аура сјајној, аура пинк и аура црној боји док ће Galaxy Note10+ бити доступан у аура сјајној, аура белој и аура црној боји.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)