Кинеска „црна ајкула“, најмоћнији телефон 2019. (ВИДЕО)

Новости Онлине

четвртак, 01. 08. 2019. у 18:25

Кинеска „црна ајкула“, најмоћнији телефон 2019. (ВИДЕО)

Фото Промо

Кинеска компанија „Сиаоми“ званично је представила телефон „црну ајкулу 2 про“, којим жели да освоји највећи гејмерски сегмент са спецификацијама усмереним на пружање највиших корисничких услуга и највеће брзине
Кинеска компанија „Сиаоми“ званично је представила телефон „црну ајкулу 2 про“, којим жели да освоји највећи гејмерски сегмент са спецификацијама усмереним на пружање највиших корисничких услуга и највеће брзине.

Нова „црна ајкула 2“ ради са новим процесором „снеп драгон 855+“ и на располагању му је 12 гигабајта рама са меморијом између 128 и 256 гигабајта. Кинески телефон, који користи систем „Андроид 9“, има две задње камере: једну од 48 мегапиксела и другу од 13 мегапиксела. Његове карактеристике највише се истичу у графичкој области.

Оно што тај телефон издваја од других је брзина ажурирања система. Достиже брзину ажурирања од 240 херца, па омогућава тактилни одзив од 34,7 милисекунди и тачност од 0,3 милиметра, што омогућава да се свака игра игра вртоглавом брзином. Доступан је у разним бојама.

Цена телефона још није позната.


(sputniknews.com)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације