Прошлог месеца је представљен нови Motorola One Vision телефон, креиран од стране бренда познатог по свом оригиналном хардверу, али и бренда који је пионир у иновацијама у својој, 90 година дугој традицији. Овај најновији Моторола паметни телефон је савршена комбинација модерног дизајна и иновативне мобилне технологије, а све уз гарантовану Андроид Оне безбедоносну подршку.

Али шта заправо значи имати Андроид Оне телефон? Једноставно говорећи, то значи да имате приступ свему што вам је потребно и кад год вам је потребно, укључујући две главне надоградње Андроид ОС-а, безбедносна ажурирања за три године, уграђени Google помоћник, Google Play Protect и без претходно инсталираних апликација од треће стране.

У време када су лични подаци изузетно важни и када се налазе под непрестаним нападом, у сарадњи са Google, Motorola One Vision вас чува од софтверских рањивости уз једноставан интерфејс за Андроид 9 Пие, тако што обезбеђује месечна безбедносна ажурирања за три године.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Хуавеј очекује 30 милијарди долара мање прихода у идуће две године

Уз то, овај уређај ће увек имати најновије и највеће могућности јер Андроид Оне корисници имају приступ новим функцијама са сваким ажурирањем.

На крају, Motorola One Vision доноси корисницима и неке Андроид иновације, као што су Google помоћник и Digital Wellbeing, што им помаже да се фокусирају на оно што им је најважније, уз могућност за прекид везе када је то потребно како би избегли свакодневно ометање.


(PC Press)