Стиже игра о партизанима из Другог светског рата (ВИДЕО)

Новости онлине

29. 04. 2019. у 23:07

Стиже игра о партизанима из Другог светског рата (ВИДЕО)

YouTube

Ако сте одувек желели да водите партизане, ускоро ћете добити прилику, и то у предстојећој игри московског ''Alter Gamesa''
"PARTISANS 1941" је стратегија у реалном времену, која покушава да сагледа догађаје с почетка Другог светског рата на мало другачији начин, бавећи се тешким свакодневним животом руских партизана, али у њој има и акције.

Ако сте одувек желели да водите партизане, ускоро ћете добити прилику, и то у предстојећој игри московског ''Alter Gamesa''. Неће то бити класично пушкарање, а како наводе девелопери, ни историјска симулација. Најављују сложену тактичку игру у којој ће вас до победе водити информације, стрпљење и опрез.

Као заповедник, водићете више од десет партизана од којих сваки има јединствену причу. Неки ће бити обучени војници, а неки обични цивили. На вама је да их проведете кроз непријатељске редове. Игра ће укључивати неколико модова. Засад је потврђена само за PC платформу, али датум изласка још није познат.


Други светски рат тема је бројних игара, првенствено пуцачина из првог лица, а неке игре изазвале су и контроверзе.

Тако су неки морали из својих игара да макну нацистичке симболе, како би могли игру да пласирају на одређено тржиште.

Немачка је прошле године ипак укинула потпуну забрану приказа нацистичких симбола у видео-играма. Међутим, ни у једној од тих игара у фокусу нису били партизани, иако су у њима били приказани као војници различитих војних сила.


(Index.hr)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације