НОВИ ПРОБЛЕМИ ЗА САМСУНГ: Корисницима се “распада” Galaxy Fold

Novosti Online

19. 04. 2019. у 22:54

НОВИ ПРОБЛЕМИ ЗА САМСУНГ: Корисницима се “распада” Galaxy Fold

Galaxy Fold

Компанија није часила часа и већ данас се огласила саопштењем да ће под хитно испитати о чему је реч
ПОСЛЕ само два дана коришћења телефон Galaxy Fold почео је да се "распада", пише портал The Verge.

"Довољно је само мало искривити екран, и под прстима се може осетити оштећење. Моја најбоља претпоставка је да је то комад крхотина, нешто теже од влакна сигурно. Могуће је да је то нешто друго, као што је сама шарка на неисправној јединици притиснута на екран", пише аутор чланка Дитер Бон.

Прочитајте још: Самсунг повлачи све телефоне Галакси ноут 7 продате у Кини

Он је написао да је веома узнемирен због чињенице да је већ после два дана коришћења тог телефона установио да се почиње да се распада.

Прочитајте још: Самсунг приказао свог првог "преклопника" у акцији (ВИДЕО)

Компанија није часила часа и већ данас се огласила саопштењем да ће под хитно испитати о чему је реч.

"Темељно ћемо прегледати телефоне да видимо о чему је реч", наводе из Самсунга, те додају да ће испитати телефоне чији су се екрани сломили без директног и очигледног узрока.

"Још немамо јасан одговор", додају из Самсунга.

"Ограничен број телефона Galaxy Fold достављен је медијима на преглед. Добили смо неколико извештаја у вези са главним дисплејом на достављеним узорцима. Посебно ћемо прегледати ове телефоне како бисмо утврдили узрок проблема", стоји у саопштењу.

Додаје се још да је неколико новинара који су добили телефоне на тестирање признало да су уклонили горњи слој екрана који је нанео штету екрану.

"Главни екран на Galaxy Fold-у има врхунски заштитни слој, који је део структуре екрана дизајниран да заштити екран од нежељених огреботина. Уклањање заштитног слоја или додавање лепила на главни екран може да узрокује оштећење. Ми ћемо се побринути да ове информације буду јасно достављене нашим клијентима", навели су.

(b92.net)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације