Месинџер се враћа у главну Фејсбук апликацију

Новости онлине

12. 04. 2019. у 17:41

Месинџер се враћа у главну Фејсбук апликацију

Free Images Pixabay

Уочи најављене интеграције свих ''Фејсбук'' сервиса које корисници између осталог користе и за комуникацију, ''Месинџер'' би могао да се врати у главну ''Фејсбук'' апликацију
Уочи најављене интеграције свих ''Фејсбук'' сервиса које корисници између осталог користе и за комуникацију, ''Месинџер'' би могао да се врати у главну ''Фејсбук'' апликацију.

То значи да би корисници у будућности могли да инсталирају само једну апликацију и тако добију приступ и друштвеној платформи и сервису за размењивање порука.

Нова функција се још увек тестира, а промена ће, тврде експерти, искористити ''Месинџер'' тастер који се још увек налази у оквиру главне апликације, а који тренутно води на одвојену апликацију.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - „Фејсбук“ променио услове коришћења

Ускоро би притиском на исти тастер могло да се улази директно у поруке, чиме би се елиминисала потреба за одвојеном апликацијом. ''Месинџер'' се као одвојена апликација појавио још 2011. године, а ''Фејсбук'' је 2014. уклонио ''Месинџер'' функционалност из главне апликације.

Пола деценије касније компанија се спрема да интегрише све постојеће сервисе за размењивање порука – ''Месинџер'', Инстаграм и ''Воцап'' – тако да ће се све функције наћи у оквиру главне апликације, тако да се и ''Месинџер'' враћа одакле је и кренуо.

''Фејсбук'' планира да сваки сервис и апликација наставе да постоје и након интеграције, па би то могло да важи и за ''Месинџер'' апликацију, будући да експерти спекулишу да би могла да остане због оног дела корисника који не одлази често на главну апликацију.

(PC Press)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације