ТРЕНД СЕ НАСТАВЉА: Још један савитљиви паметни телефон стиже на тржиште (ВИДЕО)

Новости онлине

понедељак, 01. 04. 2019. у 22:54

ТРЕНД СЕ НАСТАВЉА: Још један савитљиви паметни телефон стиже на тржиште (ВИДЕО)

YouTube

''Шаоми'' је недавно најавио нови склопиви телефон, а та најава је сада добила и видео формат који илуструје функционалност тог "савитљивог" андроид уређаја
''Шаоми'' је недавно најавио нови склопиви телефон, а та најава је сада добила и видео формат који илуструје функционалност тог "савитљивог" андроид уређаја.

Наиме, нови модел ће, као и Huawei Mate X, моћи да се трансформише у "таблет који са обе стране има танке, регуларне оквире", а екран се, када се уређај склопи, савија тако да је окренут ка споља.

''Шаоми'' уређај се од других склопивих телефона разликује по томе што се преклапа двострано.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Самсунг приказао свог првог "преклопника" у акцији (ВИДЕО)

Само Samsung Galaxy Fold, за сада, обећава уређај чији ће се екран приликом склапања савијати ка унутра, док сви остали произвођачи нуде моделе код којих се дисплеј окреће ка споља, што повећава ризик од оштећења.

Нови ''Шаоми'' видео приказује флуидну транзицију из таблета у телефон – како у физичком, тако и у смислу прилагођавања анимација које су приказане на екрану.

Када се користи као телефон уређај изгледа прилично широко - много више од осталих савремених модела, а чини се да је и нешто дебљи.

Кинеска компанија још увек није објавила све детаље у вези са новим моделом, па цена и датум званичног представљања још увек нису познати.
(PC Press)