Сезона празника почиње, а у њој кориснике Теленора очекује мноштво изненађења и лепих поклона. Новогодишња промоција постпејд корисницима доноси до 15 GB додатног интернета месечно, као и ваучере са попустима за куповину телефона до 12 000 динара.

Уз нови пакет „Теленор Припејд плус“ кориснике очекује 10 GB и 10.000 минута који важе 15 дана, као и мноштво поклона уз дигитални ваучер на Мој Теленор апликацији.

Током новогодишње кампање, сви постојећи или нови постпејд корисници који до 31. јануара склопе нови уговор на неком од „Total“, „Play“ или „Premium“ пакета, на поклон добијају додатних 5 до 15 GB интернета месечно, у зависности од изабраног пакета.

Додатни интернет могу да користе током трајања уговора, наредних 12 или 24 месеца, а активирају га једноставно, путем Мој Теленор апликације. Поред интернета, корисници у оквиру новогодишње понуде добијају и поклон ваучер који омогућава попуст приликом куповине телефона.

Ваучер могу поклонити драгој особи или га искористити на свом другом броју у Теленору, а уз њега добијају попуст до 12.000 динара на куповину телефона у зависности од одабраног тарифног пакета, у Теленор продавницама, као и у онлајн шопу.

Уз нови пакет „Теленор Припејд плус“ корисници добијају 10 GB и 10.000 минута у Теленор мрежи, који важе 15 дана, у домаћем саобраћају, по цени од 500 динара.

Поред тога, корисницима је на располагању „Теленор припејд пакет“, уз који могу бесплатно активирати 3 GB интернета и 3.000 минута, који важе седам дана у домаћем саобраћају, по цени од 300 динара.Уз то, сви припејд корисници добијају по 10 GB интернета за две апликације по избору сваког месеца, међу којима су "Facebook", "Instagram", "Twitter", Вибер или "WhatsApp".

Сви припејд корисници, нови и постојећи, добијају 10 поклона током 10 недеља, уколико сваког дана огребу ваучер у Мој Теленор апликацији. Међу поклонима су до 10 GB интернета, као и додатни минути у Теленор мрежи, који се могу искористити до краја дана у коме су активирани, у домаћем саобраћају.

(ПР)