Представљен нови модел Тесла телевизора који гласом покреће апликације

26. 04. 2018. у 07:02

Представљен нови модел Тесла телевизора који гласом покреће апликације
"Tesla S901" са андроид оперативним системом савршено разуме српски језик и уз то памти лични укус, па нуди препоруке за филмове, серије и све друго што бисте пожелели да погледате

БРЕНД "Тесла" представио је нови модел "Tesla S901" телевизора који поседује андроид оперативни систем. Новина код овог модела је што својим гласом можете да покрећете апликације или претражујете интернет. Телевизор "Tesla S901" савршено разуме и српски језик, и уз то памти лични укус, па нуди препоруке за филмове, серије и све друго што бисте пожелели да погледате.

- Свака компанија, бренд, па самим тим и производи морају да прате трендове, да се прилагођавају модерном времену и окружењу - истакао је Веселин Јевросимовић, председник компаније "Комтрејд". - Управљање гласом, дефинитивно је једна од тих потреба која ће олакшати наш свакодневни живот, а коју доноси "Tesla S901".

Нови модел телевизора поседује одговарајуће пријемнике за све актуелне врсте дигиталног телевизијског сигнала. Захваљујући уграђеном DVB-Т2 пријемнику, неће бити потребе за куповином додатног Set-Top-Box уређаја, уколико ТВ сигнал добијата путем собне или кровне антене. Оно што ћете прво приметити код нових "Tesla S901" телевизора је њихов дизајн, који вас лако може преварити и навести да помислите да је реч о уређају од чије ће вам се цене завртети у глави. Међутим, Tesla S901 је доказ да кућиште од квалитетног, дијамантски сеченог и обрађеног алуминијума не мора да буде одлика само најскупљих модела телевизора иза којих стоје највећа светска имена електронске индустрије.

Поседује и стерео систем са два снажна звучника смештена у посебно резонаторско тело. "Tesla S901" телевизори опремљени су екранима 4К UHD резолуције, са Direkt LED позадинским осветљењем. Другим речима, више од 8 милиона пиксела креира невероватно оштру слику.

У мноштву занимљивих функција и могућности налази се и "Google Cast" технологија коју "Tesla S901" телевизорима омогућава бежичну везу са мобилним уређајима и кућним рачунарима. Захваљујући овој технологији, мултимедијалне садржаје које имате у свом телефону, таблету или рачунару моћи ћете бежично да репродукујете на великом 4К UHD екрану, без досадног пребацивања садржаја на USB флеш меморију.

(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације