Тешка несрећа код Градишке: Након судара са мотоциклом ИЗГОРЕО аутомобил

Novosti Online / О. М.

субота, 04. 07. 2020. у 11:54

Тешка несрећа код Градишке: Након судара са мотоциклом ИЗГОРЕО аутомобил

Илустрација / Фото: Д. Поздеровић

Огњен В. (31) из Градишке тешко је повређен у саобраћајној несрећи која се синоћ догодила у Брестовчини код Градишке када је дошло до судара његовог мотоцикла са аутомобилом "мерцедес", који се запалио и у потпуности изгорео
Огњен В. (31) из Градишке тешко је повређен у саобраћајној несрећи која се синоћ догодила у Брестовчини код Градишке када је дошло до судара његовог мотоцикла са аутомобилом "мерцедес", који се запалио и у потпуности изгорео.

Срећом у пожару нико није повређен. У ПУ Градишка сазнајемо да је до несреће дошло око 23.20 часова код бензинске пумпе "Маџар" на магистралном путу Градишка - Бањалука. За воланом "мерцедеса" је била Јелена У. која је, како причају очевици, и изазвала незгоду.

- Мотоцикл се кретао магистралним путем, на који се "мерцедес" укључивао. Аутомобил је прелазио преко магистрале према бензинској пумпи на супротној страни пута. Том приликом Јелена У. је одузела право првенства мотоциклисти и пресекла му пут. Мотоциклиста ништа није могао да учини, закуцао се у аутомобил и пао на асфалт - причају очевици несреће.

Недуго након што је Јелена У. изашла из возила њен аутомобил се запалио. Очевици кажу да се у свега пар минута претворио у праву буктињу и у потпуности изгорео. Мотоциклисти је указана прва помоћ, а потом је превезен у УКЦ Републике Српске на даље лечење. Незванично сазнајемо да има преломе руке и ноге.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације