Мигрант из Палестине који је потегао пиштољ на полицију, биће предат бањалучком тужилаштву

Novosti Online / Р. С.

четвртак, 18. 06. 2020. у 17:29

Мигрант из Палестине који је потегао пиштољ на полицију, биће предат бањалучком тужилаштву

Фото: Д. Поздеровић

Криминалистичком обрадом идетификован је Хасан Халиф из Палестине који је јуче претходно потегао пиштољ у правцу полицајке
Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука у сарадњи са Јединицом Жандармерије, Специјалном антитерористичком јединицом и Хеликоптерским сервисом РС у јучерашњој акцији су "ставили под контролу" 18 миграната у месту Клашнице код Бањалуке, саопштено је из ПУ Бањалука.


Криминалистичком обрадом идетификован је Хасан Халиф из Палестине који је јуче претходно потегао пиштољ у правцу полицајке.


Прочитајте још: ДРАМА у Клашницама код Бањалуке: Хапшење миграната, у полицију уперио пиштољ, у потрагу био укључен и хеликоптер (FOTO+ВИДЕО)


- Даљим оперативним радом идентификована су још четири мигранта, који се налазе у просторијама Полицијске управе Бањалука. С обзиром да се тужилац изјаснио да се ради о кривичном делу спречавање службеног лица у вршењу службене радње, осумњичени ће уз извештај о почињеном кривичном делу бити предат у Окружно јавно тужилаштво Бањалука. Осталих тринаест миграната предато је Служби за послове са странцима на њихово даље поступање - истакли су у ПУ Бањалука.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације