Живот се враћа у Требиње: Малишани поново на тренингу

Novosti online / Д. Цураћ

25. 05. 2020. у 23:46

Живот се враћа у Требиње: Малишани поново на тренингу

Фудбалери поново на терену / Фото: Д. Цураћ

На стадиону "Полице" у Требињу након више од три месеца окупило се више од 200 дечака ФК Леотара. Кајакаши се поново окупили на Требишњици и почели да тренирјау

Попуштању мера уведених због пандемије вируса корона свакако да су највише обрадоавали требињски малишани, који су након неколико месеци паузе кренули са ваншколским активностима.

На стадиону "Полице" у Требињу након више од три месеца окупило се више од 200 дечака ФК Леотара, разврстаних по узрасним категоријама. Десетогодишњи Лука Гуровић и Васиље Вујовић, те осмогодишњи Бранко Нинковић и Новак Рогановић нису крили задовољство што су поново на окупу.

-Баш лепо осећамо. Нисмо били заједно дуго времена и једва смо чекали тренинге - рекли су у глас млади фудбалери Леотара.

Тренери Лотара такође нису крили задовољство што су поново истрчали на терен.

- Једнако као и наша деца обрадовали смо се што смо добили зелено светло да наставимо са радом, а одмах на старту посебно смо истакли мере којих се морамо придражавати - истакао је Анел Рамић, тренер ФК Леотар.

И река Требишњица добила је након неколико месци паузе свој украс - младе, вредне и трофејне кајакаше. Један од њих Давор Глушац, члан Кајак-кану клуба "Требишњица", признаје да су се он и његови другара помало улењили.

- Нисмо дуго веслали, али сада смо кренули. Сви смо срећни и насмејани јер смо поново на води.

ПОЧИЊЕ И БИСОКОП

Биоскоп у требињском Културном центру, након више од два месеца, поново ће почети да ради у четвртак, 28. маја. Из ове установе је саопштено да ће пројекције филмова бити у новом термину од 17 и 19 часова, те да са радошћу очекују све љубитеље филма из Требиња.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације