Ноле у Бањалуци: Највећи тениски догађај који је Српска икада имала

NovostiOnline/С.М.

22. 05. 2020. у 20:20

Ноле у Бањалуци: Највећи тениски догађај који је Српска икада имала

Драшко Милиновић

Драшко Милиновић председник тениског савеза РС
Вест да ће најбољи тенисер света Новак Ђоковић окупити врхунске асове белог спорта који ће се представити публици на добротворном регионалном "Адриа Тоур" догађају од 13. јуна до 5. јула, одјекнула је регионом и шире.


Једна од станица турнеје егзибиционих мечева биће и Бањалука 3. и 4. јула а председник Тениског савеза Републике Српске Драшко Милиновић каже да је ово највећа тениска манифестација коју је Бањалука икада видела.

-Много детаља треба да прецизирамо за овај највећи тениски догађај који су Бањалука и РС икада имале прилику да виде. Оно што могу да кажем у име Тениског савеза Републике Српске и Тениског клуба Младост који је одређен да буде домаћин једног од турнира је да ћемо заиста учинити све да будемо добри домаћини, да урадимо све да испунимо прописе који су постављени за ову велику манифестацију. Сигуран сам да ћемо уз помоћ институција РС учинити све да ово буде велика тениска посластица за све љубитеље тениског спорта али у за све оне који поштују рад нашег највећег спортисте али и највећег спортисте света Новака Ђоковића, рекао је Милиновић.

Поред Ђоковића који је 2009. са Виктором Трицким играо егзибициони меч у граду на Врбасу, највећа звијезда ове спортске манифестације биће трећи тенисер планете Аустријанац Доминик Тим а биће ту и Бугарин Григор Димитров 19. играч свијету, Виктор Троицки...
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације