Велика драма одиграла се у Ништавцима код Приједора гдје је мјештанин Г. Б. пуцао према једној кући, да би потом пуцао и према полицији, а срећом нико није повријеђен.


У ПУ Приједора наводе да су осумњиченог пронашли у једној викендици у Ништавцима, али је он потом запуцао и на полицију, да би се потом затворио у кућу, недозвољавајући приступ никоме.


- Ангажовањем снага Специјалне антитерористичке јединице и преговарачког тима МУП Републике Српске и Јединице жандармерије ПУ Приједор осумњичено је јутрос око 5.30 часова лишен слободе - саопштила је портпарол ПУ Приједор Звездана Алендаревић.


Она каже да је уз сагласност Окружног јавног тужилаштва у Приједору у току предузимање мера и радњи у циљу прибављања доказа и комплетирања предмета, због кривичних дела напад на службено лице у вршењу службене дужности и изазивање опште опасности за шта се Г. Б. терети.


Засада није познато шта је био мотив напада и то је предмет даље истраге. Незванично сазнајемо да је осумњичени прво пуцао на кућу своје родице, која је цијели случај и пријавила полицији. Након хапшења пронађено је и оружје из којег је Г. Б. пуцао, док је он спроведен на криминалистичку обраду након које ће бити познато више детаља.