Шеф Клуба посланика СНСД у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сњежана Новаковић Бурсаћ објавила је на Фејзбуку у да се излечила од вируса корона и да напушта СЦ "Никола Тесла" где се налазила у карантину.


-Поштовани и драги, ја више немам вирус, ја сам оздравила и идем својој кући! Молим Вас немојте никад (али никад!) сматрати олако, и као да су то "обичне" "свакидашње "појаве здравље, породица, дом, пријатељи и другари, слобода, посао, односно све оно што нас свакодневно окружује и што нам се у неким уобичајеним околностима подразумева, написала је она.


Захвалила је свима који су јој олакшали боравак у карантину и борбу са вирусом.


-Ово што нам се дешава је пролазно, и верујем да ће се криза успешно у скорије време окончати, али нас чекају многи изазови. Биће потребно многе ствари градити испочетка, зато Вас молим да издржимо још мало, да сачувамо позитиван став, солидарност, разумевање међу људима али и општих околности које су нас снашле! Сачувајмо наше здравствено слабије суграђане, зауставимо ширење вируса. Очито је да мере које се проводе у целом друштву дају резултате. Блиски контакт је пресудан за ширење вируса тако да Вас молим да сачувајмо дистанцу кад год је то могуће. Останимо у својим кућама (како то сад мени добро звучи!), сачувајмо дистанцу је то још увијек најбитније!", додала је.


Нагласила је да је пред њом сада период кућне изолације.