Мајка З. Ч. (26) из Петровца и њена тек рођена беба синоћ су пронађени мртви у кући у Мркоњић Граду, а први резултати истраге указују да је несрећна жена највероватније искрварила услед превременог порођаја, да би и беба убрзо преминула.

Незванично сазнајемо да је З. Ч. радила као конобарица у једном кафићу, те да је живела сама.

Божана Вулин, портпарол ПУ Мркоњић Град, каже да су беживотна тела пронађена у недељу навече у приватној кући у којој је З. Ч. живела као подстанар.

- Полицији је у недељу око 21.20 часова пријављено да З. Ч. не отвара улазна врата, те да се не јавља на мобилни телефон. На лице места изашли су полицијски службеници ПС Мркоњић Град који су, заједно с власником, ушли у стан и затекли беживотна тела З. Ч. из Петровца и новорођенчета - каже Вулин.

Према њеним речима на лицу места извршен је увиђај у присуству дежурног мртвозорника Дома здравља у Мркоњић Граду.

- О свему је обавештено Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци које је наложило да се изврши обдукција како би се утврдио тачан узрок и околности смрти - рекла је Вулин.

Незванично сазнајемо да у стану нису пронађени трагови који би указивали да се ради о неком кривичном делу, али више детаља биће познато по завршетску истраге.