ДЕРВЕНТСКА полиција ноћас је ухапсила двојицу 19-годишњака, иницијала А.С. и М.В., под сумњом да су током полицијског часа украли овцу, заклали, па на оближњем излетишту под окриљем мрака испекли, а затим и појели!

- Полицијски службеници ПС Дервента, у недељу 29. марта, идентификовали су лица иницијала А. С. и М. В., оба са подручја општине Дервента, због основа сумње да су у току претходне ноћи на подручју општине Дервента, извршили кривично дело крађа - саопштено је данас из Полицијске управе Добој.


Прочитајте још: Колона камиона на граници са БиХ дуга 15 километара, возачи размишљају да обуставе превоз


Из полиције је наведено да за наведене особе постоји основ сумње да су у ноћи између суботе и недеље, из незакључаног помоћног објекта оутђили једну овцу.
“Новости” сазнају да се све одиграло у близини приградског излетишта Прљача и то током полицијског часа. Крадљивци су плен одвезли у аутомобиле. Полицајци су по пријави оштећеног власника, надомак домаћинства од украдене овце пронашли само кожу и изнутрице.

-Млади крадљивци су изјавили да су се потом одвезли на оближње излетиште Прљача, уз реку Укрину, где су током ноћи и полицијског часа на ражњу “окренули” украдену овцу. Остаје да се утврди да ли су у крађи а и гошћењу имали саучеснике. Наводно, како су изјавили, јели су колико су могли, а остатак бацилли…-наводи наш извор.
Због сумње да су починили кривично дело крађе, против младића је бити поднет извештај Окружном јавном тужилаштву Добој, најавили су из полиције.