Познати бањалучки локал „Јова бар“ затворен је на 15 дана јер су тестови показали да је власник Милош Јовић позитиван на вирус корона, потврђено је на званичном Фејсбук профилу овог локала.

– Као што су неки од вас претходно споменули, истина је да је власник Јова бара Милош Јовић позитиван на корона вирус, који је одмах након првих симптома био у кућној изолацији неколико дана, а тек након извршеног тестирања потврђено је да је заражен корона вирусом, те је потом и хоспитализован.

Прочитајте још: Шест Прњаворчана допутовало из Италије са зараженом особом, а само се један пријавио

Напомињемо да особље Јова Бара није заражено вирусом корона и да су се сви запослени одмах превентивно прегледали, након чега је утврђено да нико није позитиван на КОВИД-19,  стоји у објави.

Додају да су искључиво ради превенције и с циљем друштвено одговорног деловања бар привремено затворили на 15 дана.

– Овим путем бисмо вас замолили да не ширите панику и да су све особе које су биле у блиском контакту с власником Милошем Јовићем правовремено обавештене и тестиране на присуство овог вируса. Привремено затварање искористили смо како бисмо се прилагодили новонасталој ситуацији и организовали нови систем рада, наводе из овог бара.

Иначе у недељу увече донесена је одлука да се угоститељски објекти свих категорија затварају су Бањалуци до 23. марта. Исто важи и за трговине, осим продавница прехрамбених производа и роба широке потрошње, одлучио је градски Штаб за ванредне ситуације. Број оболелих у Бањалуци порастао је за три од последње седнице штаба одржане у петак.

Фото: "Јова бар" објаве на Фејсбуку