На друштвеним мрежама се појавила вест да је госпођа Милена Јовић, директорица Медицинске школе Добој напустила ДНС и прешла у Демос. С тим у вези из ДНС кажу за Новости да већ дуже време траје велика борба људи из Демоса против ДНС који не бирајући средства покушавају да прљавим радњама, лажима и обманама покажу своју тобожњу снагу.


- До јуче су били у редовима ДНС од којег су добили све што сада имају, послове, функције и разне друге погодности, преко ноћи су то погазили и отишли и нека им је срећно. Али њихово даље деловање је оличено у прљавој и бескрупулозној борби која је изван сваких људских и моралним вредности. Тако су и месецима убеђивали госпођу Јовић да пређе код њих, када им то није пошло за руком кренуле су уцене и претње.

Госпођи Јовић је запрећено да ће “већ сутра ујутро бити смењена” ако не пређе у Демос, и она је попустила под тим претњама и уценама. Међутим, госпођа Јовић је одмах схватила да је грубо преварена и обманута, те је исти дан одлучила да се покаје и врати у своје матично јато, у свој ДНС где јој нико не прети нити је уцењује а такође гдје нема лажи и преваре- поручују из ДНС и додају да се госпођа Милена Јовић јавно извињава што је насела на преваре и лажи људи из добојског огранка Демоса и поручила да наставља даље своју политичку борбу у оквиру ДНС Добој.