Бањалучка полиција ухапсила је Бојана Сладојевића из Бањалуке због сумње да је починио кривична дела прогањање, неовлаштено фотографисање и оштећење и одузимање туђе ствари. Након криминалистичке обраде он је пуштен на слободу, а након комплетирања предмета против њега ће Окружном јавном тужилаштву Бањалука бити поднесен извештај о почињеним кривичним делима.

Сладојевић се сумњичи да је од почетка августа 2019. године до 10. фебруара 2020. године, Бањалучанки Б.П. свакодневно путем мобилног телефона и друштвених мрежа слао поруке и уцењивао је да ће јавно објавити њене фотографије интимног садржаја, а све како би остварио контакт са њом који она није желела.

- Такође, осумњичени је 20. јануара 2020. године у Бањалуци, на паркинг простору испред зграде где живи оштећена, оштетио њен аутомобил ''Цитроен Ц3'' чиме јој је причинио материјалну штету од 150 КМ - саопштено је данас из ПУ Бањалука.

Прочитајте још - Уцењивао девојку снимком секса

На основу наредбе Основног суда Бањалука извршен је претрес стана и других просторија, као и аутомобила које користи Сладојевић и том приликом су одузети предмети који могу послужити као докази у кривичном поступку и то пет мобилних телефона, пет СИМ картица, лаптоп, две меморијске картице, четири ДВД-а и један екстерни пуњач.

Такође, како незванично сазнајемо, Сладојевићу је крајем јануара, након саслушања, уручен прекршајни налог јер је, представљајући се као возач министра унутрашњих послова Републике Српске Драгана Лукача, угрозио и вређао учеснике у саобраћају.

Управљајући путничким возилом он је угрозило три возила која су се у том тренутку кретала на путу, а након тога је изашао из возила, вређао друге учеснике у саобраћају, представио се као службени возач министра унутрашњих послова и рекао да се министар налази у његовом возилу, због чега га треба пропустити.