Окружно јавно тужилаштво Приједор подигло је оптужницу против Х.Д. због уцењивања своје тада малолетне рођаке да ће показати родитељима и пријатељима фотографије на којима је гола ако му не буде слала још сличних својих слика.

Оптужен је за злоупотребу малолетне особе за израду слика порнографског садржаја и да је тиме починио кривично дело искоришћавање деце и малолетних лица за порнографију.

"Х.Д. је у априлу 2015. године својој рођаки, која је тада била малолетна, на њен Фејсбук профил послао поруку да поседује фотографија на којима је гола и да ће их показати њеним родитељима и пријатељима ако му не буде слала још таквих слика", наводи се у оптужници.

Додаје се да се његова рођака уплашила да ће фотографије показати њеним родитељима и пријатељима и да му је због тога слала фотографије на којима је гола на Фејсбук профил Х.Д. до 6. маја 2015, после чега јој је запретио да ће објавити те фотографије ако му не пошаље видео-снимак на коме се самозадовољава, што је она одбила.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: МОНСТРУОЗНА ПОРОДИЧНА ИСТОРИЈА: Сестра због сексуалног злостављања убила њиховог оца, брат на смрт претукао бебу!

"Почетком јуна 2016. године Х.Д. је отворио Фејсбук профил на којем је поставио њену фотографију на којој је гола, али јој се не види лице, те је тражио од ње да има сексуалне односе са Б.Е., а да ће те фотографије избрисати", наводи се у оптужници.

(nezavisne.com)