Поводомјануарских празника чланови Клуба навијача „Црвена звезда“ из Модриче уручили су пакетиће са много слаткиша и игрчака малишанима из Дневног центра за особе са потешкоћама у развоју у Модричи. У овој акцији популарне "Делије" су обезбезбедиле педесет пакетића за децу овог центра.


- Сваке године покрећемо акције помоћи малишанима којима је она најпотребнија, како би им, бар на тренутрак, улепшали ионако тешку свакодневицу. Настојаћемо и даље да помажемо у складу са нашим могућностима. Захваљујемо бројним појединцима и привредним колективима на учешћу у нашој хуманитарном мисији који су нам погли да прикупио средства за поклоне овој деци. - рекао је Ђорђе Кузмановић, секретар Клуба навијача Црвене звезде Модрича.


Сличну акцију организовали и реализовали су за Божићне празнике када су поделили 100 пакетића деци из вишечланих и социјално угрожених породица.


Навијачи београдског клуба Црвена звезда показују хуманост широм Српске учешћем у многобројним акцијама као што су добровљно давање крви и слично.


Прочитајте још: Модрича: Помоћ деци погинулих бораца и ратних инвалида- Учествовали смо од оснивања клуба навијача у неколико акција прикупљања средстава за оболеле и њихво лечење, не само из Модриче, него свима коме је у датом тренутку потербна помоћ.Најчешће органиузујемо турнире у малом фгудбалу на којима прикупљамо средства помоћи и убудуће ћемо тако радити. – рекао је Иван Митрић председник клуба навијача „Црвена звезда“ из Модриче.