НЕСВАКИДАШЊА драма, заправо прави хорор за 38-годишњу С.М. радницу маркета "Голди" у Дервенти одиграо се на њеном радном месту, где је покушала да је нападне ножем и другим хладним оружјем суграђанка В.С. (38).


Напад је одважном и храбром рекцијом спречио купац Дервенћанин Б.С., уз брзу помоћ полиције полиције, која је ухапсила жену нападача, која је, по сазнањима "Новости", смештена у добојску Неуропсихијатрију.


Сазнајемо да је жена у продавницу банула са ножем у руци и руксаком пуним хладног оружја. Запањени полицајци су из руксака извадили гомилу хладног оружја.


Драгана Керкез, портпарол ПУ Добој, потврдила нам је да се инцидент догодио у недељу око 9,30 часова у трговинском објекту у Улици 1.мај.


Пред полицијско возило у патроли излетила је усплахирена радница са вапајем за помоћ, јер се у продавници налази жена "која хоће да ножему убоде њену радну колегиницу".


- Полицијски службеник је одмах ушао у унутрашњост објекта те на лицу места затекао лице иницијала Б.С. из Дервенте како једном руком држи В.С. а у другој хладно оружје-саопштено је из добојске ПС.


У саопштењу се наводи да је Б.С. изјавио да је В.С. са хладним оружјем хтела да нанесе повреде радници, што су и остали присутни потврдили.


Сазнајемо да је полицајац уз повик "полиција!", преузео нож из руке мушкарца и потом обуздао похманиталу жену.


- Недуго потом на лице места упућена је патрола полицијских службеника, приликом чега је код В.С. прегледан и одузет руксак у ком се налазило хладно оружје: нож, маказе, разни ручни алат и други предмети. Жена је у видно растресеном стању превезена у Службу хитне помоћи Дома здравља Дервента, одакле је након указане лекарске помоћи превезена у добојску болницу, где је задржана на лечењу.


Прочитајте још: БИЗАРНИ ЉУБАВНИ ТРОУГАО: Обесио се после нестанка венчане куме љубавнице!


О овом инцидент је обавештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да је реч о кривичном делу угрожавање сигурности.


МОТИВ


ЈОШ нису познати мотиви несвакидашњег напада у дервентском "Голдију". Запослени су у шоку и неверици. Пуни су хвале за брзу и храбру реакцију купца мушкарца, као и полиције.


- Осумњичена није још подробније испитана. Шепекулише се да је реч о некаквим нерачишћеним рачунима, али и да је В.С. изјавила да је за радницу, наводно, нешто начула, па је одлучила да се наоружа ножем, маказама и другим хладним оружјем, и нападне је на њеном рандом месту-каже извор "Новости", упућен у овај случај.